DIY : Gubahan Hantaran - Telekung

As Salam

Entry : 1st Trial utk org lain..

Hari ini dalam sejarah...My bos said person yg nak kami deco2kan hantaran tu akan bg brng esok..sekali pagi tadi my bos smp, nah kau..amik 1 paper bag ada 2 barang. Kain telekung & kain pasang baju kurung.

Memula tu macam pening2 sikit nak deco mcmane..MAKA en.GOOGLE and BLOGGER2 yg baik hati tunjuk design dieorg lah sumber inspirasi aku & my bos..

Alhamdulillah siap utk 1 barang hantaran :
Pandangan dari sisi depan...
Pandangan sisi tepi pulakss..haha

Aku & my bos just deco kain sahaja...segala adik2..kakak2..abang2 bunga and deco dekat pahar, owner yg akan handle sendiri...Nanti akan ada sebuah Al-Quran comel diselitkan dblkng bunga2 tu..huhu...Perghhh..mmg mencabar tapi seronok tgk bile dah siap..Even x seperfect si professional, tapi tetap nak Vangga jgk..kiki



Alhamdulillah SIAP!!!
Alhamdulillah...Dapat rezeki lebih sikit bulan ni...
Alhamdulillah..Dapat la aku mengumpul sikit bekal utk Hari Raya nnt..kiki




End

3 comments

lbh krg mcm masa ayu nikah dpt telekung digubah bunga. tp bentuk cm bantal tu kat bawah.. lawa kak.

Reply

hasil usaha titik peluh sendiri..

Reply

Ayu : Really? Huhu..ini pun jenuh memikir..kiki

Mar : Yup..Thx mar..

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top