Happy Teachers Day!!!

As Salam

Entry : Teachers Day Gift Idea

Semalam balik keje aku x dapat nak g amik surat sebab bile dh berdiri dalam LRT dgn payung basah, baru teringat PURSE aku ade dalam drawer opis. Nak patah balik opis mmg MUSTAHIL la kan??kiki..

Maka terpaksa & memaksa Hata utk sponsor beli present utk teachers day taska my Qaisara..Even they are not officially teacher, tapi, mereka lah yg mengajar che mek menulis , menyanyi & lain2..

Maka semalam lepas maghrib, aku & Hata melilau dalam selayang mall mencari gift2 yg sesuai utk teacher che mek..kiki..Aku beli yg simple2 je..As long as under budget...Jalannn..kiki
Happy je che mek mengadap paper bag nih..
Jgn xtau..apa yg teacher dapat,
Itu jgk yg che mek kaut utk dirinya sendiri jgk..haha
Isi didalam...

Teachers Day gift nye kecik je...
Jajan yg melimpah....haha..
Ok la kan?? Janji aku Ikhlas nak menghargai teacher2 yg setakat ini berjaya menjaga che mek..hihi

Dikesempatan ini, aku nak ucapkan Happy Teachers Day to All teachers out there..
Jasa kalian mmg dibawa hingga hujung nyawa...
Gelaran yang kalian sandang akan ku kenang sampai bila2..
Terima kasih tidak terhingga dengan Ilmu yang dicurahkan kepada aku & rakan2 yang lain..
Tanpa kalian & mak serta abah, kami tidak akan jadi kami sepert yang sekarang..Boleh berfikir, memikir & terfikir..kan?


Happy Teacher Day again..huhu

Korang bagi ape pd teacher anda/ teacher anak-anak anda?




End

3 comments

ok la tu sis jnji ikhlas kan..lya blm ada ank lgi hihi

Reply

selamat hari guru buat semua guru2...

Reply

salam. selamat hari guru buat yang bergelar cikgu :)

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top