Beli..tapi x bgtau..

As Salam

Entry : Terpinga-pinga

Baru 30 minit tadi aku terpinga-pinga dgn budak POS opis yg mmg sokmo2 dtg bile ade document or parcel utk opis ni..Tapi kali ni aku terpinga-pinga sebab parcel tu untuk aku..Tertulis nama penerimanya adalah nama aku..

Pening aku terflash back..rasenye bln ni aku xde beli brng online..apekes tetibe ade parcel utk aku plk??

Elok je bayang budak tu hilang dari pandangan mata aku (chewahhhh)..laju je tangan aku pegang gunting dan aku robek-robek parcel tu...terus pening lagi tgk keadaan parcel tu..Apakah ini ?

Apakah ini???

Terus snap gambo & htr pada Hata...
SAHIH..Hata yg beli..tapi terlupa nak btau aku katanya...
Beli utk aku takpe..haha



Sape teror cer..cer..teka..kiki



Aku simpan story isi kandungan kotak ni smp monday ..kiki



End

2 comments

hamboih..sampai monday ea..

Reply

salam. ehh...apakahh??

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top