Friday, May 09, 2014

Liebster Award Nomination

As Salam

Entry : Kene Tag dgn : Amy J

Pepagi bukak email ade comment & i've been TAGGED..hoho..Terharu..thx to the tagger ..kiki

Syarat-syarat utk LIEBSTER AWARD :

1) Post a short Q&A about themselves
2) Answer the questions the tagger has asked
3) Create a new list of questions for their own nominees
4) Choose a list of their own nominees and notify them
*******************************************************************************************************************
Ini adalah SOALAN yang cik AMY J tanyakan..
Susah jgk nak jawab nih..haha..Takpe..kite try & have fun saje la ek..kiki

1 ) Favorite picture of your idol
--- My MAK..(gambo latest xde..) haha..

2 ) What do you do when you're nervous?
--- Selawat bebanyak & baca segala ayat yang terlintas difikiran mase tu..Then tarik nafas panjang2 & try to clam down..hoho

3 ) What qualities in a blog make you follow them?
--- Blog yang honest & buat entry yang tidak menyindir "blogger" lain..hahaha

4 ) What's your favorite holiday & why?
--- Percutian yang lengkap dengan tempat makan yang SEDAP, tempat riadah yang HAPPENING, tempat nostalgia yang MENARIK. Agak2 dekat mane tu?haha.. WHY? Disebabkan kami dah ada CHE MEK..so tempat2 gitu penting untuk memory kami & che mek jgk..Just like mase kami ke A'FAMOSA dulu, smp la ni che mek igt..HEY BABA HEY BABA..haha. Same goes to masa ke USS..smp la ni che mek igt..Character dalam MADAGASCAR..Panjang jawapan kan??kiki

5 ) Did you have nickname? How'd you get it?
--- Sekarang dah xde ..tapi mase study dulu room mate panggil OLIVE sebab terlalu SLIM dgn berat 38kg..kiki

6 ) Have you ever had secret admire?
--- Ntah..I've NO IDEA..aku x femes mcm student lain..terlalu LOW PROFILE..tapi camne Hata bleh sangkut dgn aku kan??haha

7 ) How old would you be if you didn't know how old are you?
--- 20++ maybe..haha

8 ) How long you known your 1st phone contact?
---  13th years.

9 ) Top 3 web-pages?
--- I've no specific TOP 3 web pages..but yang sokmo bukak is BLOG, NUFFNANG & PENULISAN2u.com.my..haha

10 ) What is your ringtone?
--- Latin Dance..

11 ) 3 Random facts about you
---Ermmm..haha..CEREWET, LOVE CUTE THING, BERJIWA SENSITIF (Cepat sedih & tersentuh dgn kesusahan orang lain)

Ok DONE..gelabah kejab nak menjawab..haha


Insan terpilih :
4- Amy J
7- Wafacw

SOALAN untuk insan-insan terpilih jawab..haha

1- What is the meaning of your name?
2- Why do you like the brand on your phone now?
3- What is your favorite color?Why?
4- Which Labels in a blog that's you love to click?
5- A song that recalls your memories.
6- Do you like to eat ice cream? Why?
7- What is photography means to you.
8- Which one you prefer..Compact or DSLR camera.
9- What is your phone wallpaper?
10- Do you love selfie?
11- What do you think of your boss?

SIAP..

Semoga warga2 yang di tagged oleh aku mahu melayan soklan-soklan tak tentu hala aku ni ye..kiki


Selamat melayan..



End

--

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

iolss pun ada nak kena jawab ni...ha ha ha...

Niyaz Ayani said...

haha, oke3 sat g kami jawab na... :D

husna yusof said...

hehehe ka nieza kita dh jawab dah mehhh baca kat sini heheh TQ tag kita :)

http://newhusnayusof.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-3-kak-nieza.html

Amy J said...

hehe. thank you jawab ^^,

nanti saya buat ye.

thisni3zahata said...

Farah : saje je melayan tagging-tagging ni..syiok jgk..hoho

MiaLovetto ^^ said...

Yeay. Dah siap. Heheh http://thesupersomething.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination.html