Terasa Diri Bagai EDITOR

As Salam

Since last week, aku & a few staff diberi TASK utk edit ayat..

Mesti KURANG DARI 141 HURUF..

Naik juling & pening otak memikir membina ayat slagi tidak terkeluar dari maksud asal penyampaian... Bile dh dpt achieve TARGET..Fuhhhhhh!!!...

Lega..
Terus rasa nak buat lagi & lagi..kiki
.
Yang number 999 tu aku kena tukarkan die mnjadi 1.. dan number yg sebelahnya tu aku kena make surekn mnjadi < 142 HURUF..

Rase mncabar jgk task nih...Task yg memerlukan kebijaksaan kita utk memikirkn ayat yg paling sesuai supaya tidak lari dari penyampaian sebenar...Apepun..TASK ni seronok bile dh dpt buat..hoho


Agak2 dh boleh jadi EDITOR tak???kiki




End

3 comments

Klau Lya blh maigrain jdinya

Reply

jadi blogger pun dah ibarat editor dah...

Reply

Asha : Hihi...Berpinar jgk la mata ni...kiki

Farah : Kan?? Editor utk artikel sndiri...kiki

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top