Menu Ahad : Ikan Siakap Stim Limau..

10:21 AM

As Salam

Semalam x kemana2...hanya Hata & Che mek je keluar rumah g beli bahan mentah & makanan kucing..Kononnya nk mncari kucing jalanan & buat activity charity bagi kucing makan...huhu

Semalam Hata teringin nk makan ikan siapkap stim limau...Pdhal sebelum ni x pernah pun buat sndiri...kiki

1st Phase
Beriya2 je kol my FIL mintak resepi...Last2 jadi RESEPI SENDIRI..haha.. 
IKAN SIAKAP STIM LIMAU
Alhamdulillah mnjadi..Che mek pun mkn dgn seleranya sebab kami buat x pedas..Disebabkn kukusan kami COMEL..so ikan tu mmg kene potong 2...huhu

Kami perabihkn sekor ikan tu utk LUNCH time jer...huhu...
Masak pun 1 lauk ni jer pun sebab fikir xtau boleh abih ke idak kalo masak byk lauk...huhu

Utk dinner memasing rase x lalu nk mkn nasi...
Tgk channel AFC, terus Hata request kentang bakar ni ha.... 
Then aku bakar jgk hotdog, buat telur omelet...Then makan dgn roti sandwich + timun + Tomato..

Selesai...huhu

Menu dinner che mek, dari ptg dh request nk bubur nasi jer...Layankan...

Ok..itu je activity weekend kami...


Ape activity korang plk???





End

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook