Dulu EDITOR..Skrg REPORTER

10:32 AM

As Salam

Alhamdulillah...Dah masuk hari ke-7 mnjalankan TASK baru...W/station baru..huhu

Kalau dulu duk depan aku jadi EDITOR.. La ni..Diri sudah officially REPORTER la pulop..haha

Kalau dulu duk mngedit ayat...la ni..mngadap numbering + shortcode + keyword pulop...


So far yg senang (means lite2) aku boleh catch-up lagi..Mane yg memerlukn aku merujuk email yg memberi DATA itu yg buat aku jadi FOKUS utk faham..kata ko...haha

Mende ni kalo brief aje mcm x berapa nk melekat sgt..Kena hadap & buat baru melekat dekat memory..hoho


Sejak jadi reporter nih...Terasa cepat plk masa berlaku...
Hadap2 keje..sedar2 dh pkol 11am..
Hadap2 keje lagi..sedar2 dh nak lunch time...
Hadap2 keje lagi..sedar2..ehhh..dah smp time balik..hoho

Aku x ckp keje sebelum ni aku mnghitung masa utk blk & banyak terluang..Tp tahap pembelajaran utk task ini buatkn aku rase mcm memenuhi sepenuhnya masa bekerja..haha..bagus x???kiki


Ok..nak sambung mngadap keje...


Doakan aku berjaya FAHAM structure keje baru ni ye kawan2..hoho



End

You Might Also Like

3 comments

Like us on Facebook