Dulu EDITOR..Skrg REPORTER

As Salam

Alhamdulillah...Dah masuk hari ke-7 mnjalankan TASK baru...W/station baru..huhu

Kalau dulu duk depan aku jadi EDITOR.. La ni..Diri sudah officially REPORTER la pulop..haha

Kalau dulu duk mngedit ayat...la ni..mngadap numbering + shortcode + keyword pulop...

So far yg senang (means lite2) aku boleh catch-up lagi..Mane yg memerlukn aku merujuk email yg memberi DATA itu yg buat aku jadi FOKUS utk faham..kata ko...haha

Mende ni kalo brief aje mcm x berapa nk melekat sgt..Kena hadap & buat baru melekat dekat memory..hoho


Sejak jadi reporter nih...Terasa cepat plk masa berlaku...
Hadap2 keje..sedar2 dh pkol 11am..
Hadap2 keje lagi..sedar2 dh nak lunch time...
Hadap2 keje lagi..sedar2..ehhh..dah smp time balik..hoho

Aku x ckp keje sebelum ni aku mnghitung masa utk blk & banyak terluang..Tp tahap pembelajaran utk task ini buatkn aku rase mcm memenuhi sepenuhnya masa bekerja..haha..bagus x???kiki


Ok..nak sambung mngadap keje...


Doakan aku berjaya FAHAM structure keje baru ni ye kawan2..hoho



End

3 comments

seronok la kan dengna kerja baru

Reply

alhamdulillah..seronok klu kerja gtu kan...

mun kje duk opis ni..selalu mghitung waktu..jeling jam.. xbyk keje..kekeke~ apa pun,,bersyukur la..sbb x stress

Reply

Alhamdulillah..Setakat ni OK lagi..kiki..Harap2 Ok la smp bile2..huhu

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top