Ramadhan 1436H : Puasa & Sahur Pertama

As Salam

Syukur Alhamdulillah sebab masih diberi kesempatan utk mnyambut Ramadhan kali ini.. Ramadhan tahun ni harap2nya bertambah meriah & lebih diberkati berbanding yg lalu..

Pagi tadi pkol 2.40am baru tersedar & laju2 masak nasi...haha

Then alarm bunyi pkol 4.15am...4.30am baru bangun & siapkan mknn utk bersahur..Pagi tadi sahu kami simple je sebab kepenatan nk memasak... 
Nasi putih + Serunding Daging + Acar Buah
Semua lauk SEGERA.

Hari ini Hata masih on leave..So aku serahkan idea utk mncari menu berbuka pada Hata...Esok aku plk on leave..So boleh la memikir nk masak ape..Kalo ikutkn hati, aku nk masak ikan bakar + air asam & ulam je...pastu cari dessert sikit + kurma...Siap..Tapi tgk la dulu tahap KERAJINAN aku esok di-level mane...hoho

Ape menu bersahur anda??




End

4 comments

menu bersahur hari ini, ayam sambal kari... nasi putih dan sayur kacang buncis goreng...he he he...

Reply

Selamat menjalani ibadah puasa buat akak sekeluarga.
Alhamdulillah bersahur hari ni. Risau juga takut tak sedar malam tadi.

Reply

Menu lya lgi ringkas hhehe

Reply

saya pun simple je lauk sahur pagi tadi..baki lauk makan malam..ayam goreng + sambal sotong..sayur takde sebab malas masak..leh gitu..

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top