About

Monday, February 22, 2016

Kisah Ammar : Lemon Bath

As Salam..

Rasenya ramai ibu2 yg dh tahu ttg info ini...Tapi aku baru tahu & Baru try..haha

Ok..Disebabkan Ammar skrg diserang selesema & Batuk...Alhamdulillah x demam yg panjang..makanya aku berusaha utk TIDAK MENGAMBIL SEBARANG UBAT DR MANE2 KLINIK...

Aku cuba sedayanya utk elak perkara itu..(cuba menebus kekilafan lalu..)
So kita borong buah lemon mcm borong limau sunkist ..haha..Xde la byk aku beli pun..Cukup utk 5 kali mandi..Means 5 biji la..itu pun dh almost RM10...huhu
Lemon Bath

Aku rendamkan Ammar dalam basin ini dgn air suam & hirisan lemon.
Biar Ammar relax sambil2 aku gosok jgk hirisan lemon tu pada tapak kakinya..
Kalo ikut dlm tenet gosok perlahan hirisan lemon ada kepala..Tapi aku dh test..Air lemon masuk mata Ammar..So kite stop & sental tapak kaki jer..huhu

Nmpk x dkt tgn comel Ammar tu??
Tgh aku ralit gosok tapak kaki kecik molek dia...Boleh pulak disuapkan ke mulut hirisan tu...Hahaha..Sabar aje laaaaaa wahai anakkkkk...

Setakat ni baru 2 kali mandi..
So ade 3 kali lagi..
Harap2 ade la kesan yg melegakan...



#usahatanggakejayaan



End

No comments: