Teka - Teki : Sewing - Sewing

As Salam

Skrg dlm usaha menghasilkan lebih banyak sewing project utk product ini...


Sape teror boleh jawab soklan ini.. Apakah hasil jahitan dari hamparan kain & ribbon ini..huhu





Semoga side income menjadi MAIN INCOME..Amin.

End

4 comments

X pasti la plak mcm nak buat barut baby tpi takkan guna reben hhehe

Reply

buat pencil case ke nih? ke makeup pouch?

Reply

ni mesti awak nak buat carrier pad kan kan kan...??? =)

Neway sebelum terlupa... sy dah bagi details saya kat email awak untuk jawapan teka-teki penyepit kuku tu,,,hihi

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top