Wednesday, February 17, 2016

Teka - Teki : Sewing - Sewing

As Salam

Skrg dlm usaha menghasilkan lebih banyak sewing project utk product ini...


Sape teror boleh jawab soklan ini.. Apakah hasil jahitan dari hamparan kain & ribbon ini..huhu





Semoga side income menjadi MAIN INCOME..Amin.

End

4 comments:

Asha Lya said...

X pasti la plak mcm nak buat barut baby tpi takkan guna reben hhehe

Nabila Syifa said...

buat pencil case ke nih? ke makeup pouch?

this ni3za said...

Sila cuba lagi...huhu

Mass Naim said...

ni mesti awak nak buat carrier pad kan kan kan...??? =)

Neway sebelum terlupa... sy dah bagi details saya kat email awak untuk jawapan teka-teki penyepit kuku tu,,,hihi