Wednesday, February 17, 2016

TRUESKINZ

As Salam

Alhamdulillah berjaya menjadi stokis utk product diatas bagi area Kuala Lumpur..

Semalam dh smp stock..TO whom yg belum kenal product ni, sila-silalah visit TRUESKINZ
Aku x pandai nk menjual sgt...Kalo jadi stokis ni tggu agent amik stock je..Dalam masa yg sama aku cari2 jgk la sesapa yg nk berminat nk jadi agent..huhu..
Harap2 bidang ini sesuai utk aku & Hata...
Doa2kan kami berjaya ye kawan2...huhu

Serba sikit detail ttg product ini :

Teknologi yang kami aplikasikan dalam penghasilan TRUESKINZ bukan sahaja merawat permasalahan kulit tetapi dalam masa yang sama menggalakkan pertumbuhan sel2 baru dan secara tidak langsung menampilkan kecerahan secara alami. Kitaran kulit tidak akan terganggu..kami terjemahkan melalui video ini untuk tatapan pengguna dan bakal pengguna TRUESKINZ. Pilihan di tangan anda, sama ada SELAMAT atau TIDAK SELAMAT produk yang anda gunakan sekarang, andalah penentunya.Visi dan Misi kami adalah untuk kulit sihat secara OPTIMUM...TRUESKINZ..inovasi terkini dunia kecantikan.

KELEBIHAN DAUN SHISO
Kulit wajah yang lembut dan mulus merupakan salah satu kriteria wajah yang diinginkan oleh semua wanita. Sayangnya, masalah hiperpigmentasi atau flek hitam sering muncul di beberapa bahagian wajah wanita.
Hiperpigmentasi terjadi disebabkan oleh adanya melanin dalam kulit, dan boleh terjadi pada semua orang, khususnya wanita. Antara penyebabnya adalah faktor genetik dan faktor persekitaran yang kurang sihat.
DAUN SHISO merupakan daun asli dari Jepun yang dikenalpasti sangat memberi manfaat kepada kulit. Dalam dunia kecantikan, ekstrak daun ini sangat berguna untuk mengatasi gejala awal hiperpigmentasi yang boleh terjadi di kulit wajah. Daun ini juga boleh dimakan kerana ia mengandungi bahan anti-peradangan yang sangat berguna untuk kulit manusia.
Ekstrak daun Shiso sangat efektif untuk mengawal tanda awal terjadinya hiperpigmentasi, bahkan sebelum proses hiperpigmentasi ini berlaku.
TRUESKINZ N-CREAM merupakan rangkaian perawatan wajah yang khusus diformulasikan untuk kulit Asia dengan bahan ekstrak daripada daun Shiso yang mampu mengelakkan kulit dari irritasi dan sangat sesuai digunakan pada kulit yang sensitive, kering dan mampu merawat kulit yang mempunyai ekzema.
Dapatkan Set TRUESKINZ NATURAL SKINCARE dengan harga hanya RM99.99 (SM) atau RM109.99 (Sabah & Sarawak) tidak termasuk kos penghantaran.

TRUESKINZ.... inovasi terkini dunia kecantikan.


Berminat nak jadi Agent or Doorship??
Boleh contact sini : 
017 244 5338
017 244 5358



Semoga usaha kita berjaya..Amin..

Jom CANTIK sambil tambah income!!!!!



End

2 comments:

Asha Lya said...

Mcm produk baru ni kn..x pernh lgi nmpk

this ni3za said...

Yup..New skincare product Lya...