Tuesday, April 29, 2014

It's Back To Normal...

As Salam

Entry : Penamat entry : Emergancy

Alhamdulillah pagi ini perut aku sudah kembali NORMAL walaupun pagi tadi still kene minum segelas air LIMAU SUAM..huhu

Risau weh sakit2 ni..EFFECT die bukan pada 1 cabang..tapi bercabang-cabang sampai boleh buat PETA MINDA..hoho

So buat kawan2 sekalian, bila time catuan air ni...berhati2 lah ya..gunakanlah AIR yang terjamin kebersihannya selain dari air paip dirumah..Lain la kalau luar rumah ade letak FILTER DIAMOND tu..Itu belakang ceria la..hoho

Punca kejadian perut aku feeling pelik kelmarin masih disiasat..haha



End

Teppanyaki : Teriyaki

As Salam

Entry : Sedap giler..terigt2 smp la ni..

Hi all..

Semlm lps keje Hata ajak ke JJ Kepong untuk dinner. Lepas tu cari anything clothe utk my Qaisara yg kaler PURPLE..
Teppanyaki Sotong + Teriyaki sauce..
Teppanyaki Beef + Blackpepper sauce

Subhanallah...set Teppanyaki Sotong + Teriyaki sauce..tu mmg sedap yang amat...1st time aku  mkn meal gitu..itu yg terjakun sekejab bile sotong tu cecah je deria rasa lidah aku...haha..Memang sedap weh..selama ni aku mkn Teriyaki Beef dkt Seoul Garden & Teriyaki Burger dkt Carl's J je..

Yang blackpepper beef ni standard je rasenye..tp tetap sedap..Actually squid tu meal Hata..Alih2 jadi mcm meal aku plk..hoho


Anyway, Thanks A Lot to Hata sebab belanja smlm..haha


What is your dinner my friend?



End

Monday, April 28, 2014

Ribena : What's My Name

As Salam

Entry : Ribena Sparkling M.A.D ( Making A Difference)

Sapa free & teror boleh join contest ni dkt FB Ribena : What's My Name..


Korang jugak WAJIB baca ini : Personal Data Protection Notice





Upah RM1/helai..

As Salam

Entry : Teringt zaman sekolah..
Petang smlm, sementara mengemas bag utk blk KB this wednesday, aku mnjahit kaki seluar keje yg panjang menyapu lantai..tetibe teringt pulak masa sekolah form 1 sampai form 3 dulu2..

My mak is taylor..so bile tibe mase sebulan or 2 bulan before bulan puasa, mmg ramai yg htr tempahan..my mak mmg xde mase nk jahit sembat / silang pangkah mcm dekat atas ni..so my Mak upah aku RM1 sehelai utk topup duit raya / nk beli ape2 utk raya..huhu

Dulu2 aku amik masa 1/2 jam utk sehelai baju..lama kan?? Manala x slow kalu udah menjahit sambil menonton tv?? kan??haha

Tapi dulu2 memang best sebab seminggu sebelum raya dah boleh collect hasil..bile g pekan Batu Gajah dgn my k.cik mesti muka senyum je sebab ada bawak duit sendiri..hoho..Now udah xde dah...since my mak x sihat..BUT...Alhamdulillah all her daughter pandai pegang jarum + benang dan pandai gunakan mesin jahit...huhu

Cuma my abah aje yg kesian sikit sebab xde sape mewarisi seni die buat pendayung sampan, hulu parang or pisau, sampan, dan seni bertukang yang lain...huhu...tapi kami adik beradik still boleh diharap kalo setakat nk potong kayu guna gergaji ke..bancuh simen ke..susun bata ke..even we are too junior for it..but still boleh lagi even terkedek2..hoho


Ok..sudah entry ttg menjahit..tetibe terflash back plk..hoho



End

Emergancy!!!!!

As Salam

Entry : I need ASAM!!!

Malam tadi aku jadi x senang duduk & x senang baring..serba x kena sebab perut rase mcm beralun ke..mcm berangin je..Hata siap jadi mcm tukang urut dah..

Aku igt cerita tu abih takat malam tadi aje la..Oh tidak ok...melarat smp ke pagi tadi..bile kete berenti2 sebab jammed sikit, aku mula rase mcm nk muntah..rasa beralun je...makan la candy yg mint utk tahan rase loya ni..bile dah smp LRT..cepat2 aku gi News Plus mencari ASAM..

Tak pasal2 je bertambah koleksi asam aku dekat opis..mase nk tggu LRT tu, cepat2 sumbat dlm mulut as much as I can...x kose la aku nak menyuap asam dlm LRT..kang org pikir lain plk..hoho

Smp2 opis turun breakfast mintak air limau kaw-kaw suam..Alhamdulillah udah lega sikit skrg..Nnt time lunch hour kene gi beli eno halia...kasi keluar angin2 toksin..hoho

Kawan2 jgn pikior "kelain" ye kalo aku story ttg asam2 ni..belum lagi..nnt kalo dah ada sure aku kecoh cite dekat sini..haha



Dulu2 dekat kg kalo agak2 perut beralun, bedal aje asam keping / asam jawa yg ada dekat dapur rumah..hoho



End

D.I.Y : Origami

As Salam

Entry : Plastic Craft Scissors

Alkisah semalam..

Pepagi Hata plk teringin nk breakfast luar lagi..layankan janji aku dibelanja..haha
Berselfie dgn muka mcm baru bangun tido..haha

Lepas mkn kami ke JJ Wangsa Maju sebab aku udah berjanji nk carikn che mek seluar kaler purple..tp x jumpe..yg jumpe Dress, sweater & jeans plk..SALE 70% off..haha

Lepas tu Hata igt nk g cuci kete & buat fogging sebab ade 1 day tu Hata terlihat & telah membunuh seekor lipas sampah..Ini semua gara2 kami terpaksa parking kete area dgn tmpt buang sampah hari tu..

Aku ni mmg jenis suka komplen bile dah bayar mahal2 kan?? Dari aku komplen korang buat muka mcmkn keje korang dh perfect sgt, baik la kite ke car saloon yg betul buat kau puas hati & kalo kau komplen pun dieorg dpt baiki mende tu..haha

Maka kami ke sini sekali lagi :
Nampak x promo tu???
Lagi murah dari tempat yg Hata nak pegi sebelum ni..
So kami grab aje la promo ni..
Posing sementara tggu ayah dptkn taxi..kiki

4 perkara tu amik masa around 2hrs nak siap..Jadinya kami decided utk ke OU menghabiskan masa lapang..udah la tgh panas..mujur la x lama tunggu taxi..Area rumah org2 kaya TTDI ni mmg jarang kot taxi masuk..kiki

Sampai2 je kami bwk che mek g mkn dkt Nyonya Delight..amik set 1/2 boil egg , kuih & air je..

Then brjalan ke DAISO..maka idea DIY aku pun datang berlumba2..

Smp umah semua terbongkang...Azan Asar kami bangun tp che mek still berdengkur lagi...

Che mek bangun tido je terus aku mulakan activity weekend kami :
Layankn che mek dgn plastic craft scissor..
Potong la ape2 paper yg che mek nak...
Aku beli 3 jenis Origami paper..
Konon2 nk main lipat2 kertas la dgn che mek...
Tapi malangnya...udah pening aku melipat..tp TETAP X MENJADI...
Terus aku surrender..che mek lagi la..
Nampak aje aku surrender cepat2 pegang berus & cicahkn ke gam..

Maka..terhasillah ini : 
Origami giraffe jadi giraffe kejung ..haha 
Unknwon animal..
Aku mintak Hata lukiskan kuda sebab paper ini utk origami kuda belang..
Ape kes ntah jadi gini plk bile digam..haha


Ok..itu je activity weekend kami...


What is your weekend activity??



End

Dulu Mainnya Dengan Tempurung..

As Salam

Entry : Layankn..

Sabtu kami x kemana sebab Hata htr kete ke workshop..Pepagi keluar rumah g breakfast & pasar basah..then htr kete & foremen htr blk rumah..

Pkol 5pm Hata gi amik kete & lepas maghrib ke AEON Big Kepong sebab Hata nak beli barang sikit..lepas beli brng che mek plk nk main dkt playland yg tersedia...

Memula Hata masuk temankn sebab aku rase mcm x berapa nk larat..tp bile melihatkn che mek mcm x ceria je main dgn ayah, so kite exchange la..hoho

Sape igt game ini? Dedulu kite main dgn tempurung kelapa yg kite ikat dgn tali..skrg dh xde dah kan?..susah nk jumpe..anak2 adesara aku pun dh x main mende ni..ntah kenal ntahkn tidak..haha

But my Qaisara pandai plk brjalan dgn mende ni..tp 2-3 langkah aje la..haha


Ok la nak...nnt blk kg..kite main teng teng plk ye??hoho

Korang pernah main game ini?



End

Friday, April 25, 2014

Keyword : Ubat Lepas Bersalin Klinik Pancho..

As Salam

Entry : Sorry No Image..

Nampak keyword ini pepagi tadi..

Sorry to those yang mencari info ttg ini..Aku mmg x amik gambo ubat2 yg my MIL beli mase aku dlm pantang dulu sbb ubat tu panas & menyebabkn che mek cherry berry mase aku makan ubat tu and then BF her..lps tu plk bila aku x dpt mkn, my SIL amik utk kasik pada org lain (sedara jgk)..

Seingt aku, ubat tu ade yg kaler coklat sebesar coklat M&M inti kacang & lonjong sikit..then ade la a few yg lain around 6-7 biji..Makan ade time jgk...

Total price utk semua ubat tu rasenya around RM150 (4 years ago..skrg xtau la). Ubat tu dimakan utk cukup utk 44 hari i think..hoho

Ok..itu je info yg aku boleh share..


Next time kalo che mek dapat adik & aku makan ubat tu aku story lebih ye..hoho


Next time??



End

Planet Gempak Astro - 26th - 27th April 2014

As Salam

Entry : Moh meriahkan lagi sambil dapat FREE GIFT..haha

This year bertemakan Ola Bola...harus rasenye byk game berkaitan bola akan diadakan...

To those yg FREE this 2 days..boleh la pegi meriahkan lagi suasana..hoho
Click gambo nk tau lebih lanjut yer...

Agak2 pening nk keliling kawasan..
Ni ha..boleh pilih nk g booth mane dulu...
Agak2 risau x igt...print sajo..kiki 

Agak2 x tau jalan..
Nak amik maps ke sane plk..huhu.. 

This time aku x dpt pegi sebab mmg dh plan dgn Hata nak mengkuarantinkn che mek utk 2 hari ini..pergi yang dekat2 ok kot..cuma yg jauh & havoc & gempak gini je rase kesian plk nk bwk che mek..kalo mek tu sihat ok la..Ini che mek tu tgh selesema & batuk..kita kasi rehat dulu la..hoho

Nanti blk KB kite round puas2 ye..hoho



End

Bee Boo Back..

As Salam

Entry : Pelik bebeno bunyinye anak oiiii!!!..haha


Kelmarin, tgh sibuk2 nk kemas2 katil ajak tido, che mek ni boleh pulak membebel..Bee Boo Back..Bee Boo Back..Bee Boo Back..macam happy bebeno dapat sebut perkataan & ayat tu..

Hata & aku dah pening dah..Lagu ape plk la che mek ni duk nyanyi..haha

Pagi tadi, masa dalam kete otw to school, on la lagu dekat bawah ni...


Part yang "The driver on the bus goes MOVE ON BACK, MOVE ON BACK!!" tu...
Che mek sebut Bee Boo Back..Bee Boo Back..

Idak ke jauh bebeno lari pitching lagu tu???haha

Layan la che mek..lama2 nanti harap2 betul la sebutan tu ye...

Lepas tau ape yg che mek sebut, both of us bantai ketawa x sudah...hahaha..
Kelakar ok..aku rase udah mcm mase che mek baru2 belajar bercakap dulu..boo back..boo back x sudah..haha

Lagu ni byk version..dulu2 mase che mek umur setahun lebih, aku sokmo mainkan versi Barney..huhu


Korang mainkn lagu ni x dekat anak2 korang??



End

Segmen First Annivessary Blog Asha Lya

As Salam

Entry : Support Segmen Asha Lya

Jom support segmen ini kengkawan...Hadiah menarik & cute-cute menanti anda..hoho

Antara hadiahnya:

Kerongsang felt, Keychain sabah,Top up RM5
Sticker keyboard, shawl,pouch


Sila click banner utk info lanjut ye.. =)

Walaupun xde pertandingan wish sape paling creative/menarik, tapi aku tetap nak buat wish jgk..happy 1st anniversary to Asha's blog. Good luck & keep blogging ya..huhu





End

Thursday, April 24, 2014

Kisah Dinner Malam Tadi..

As Salam

Entry : Janji Kenyang..

Sehari 2 ni, cek mek mmg kurang mkn di rumah..kalo mkn pun just biskut2 & cake yg aku dh siap2 potong kecik2 n masukkn dlm bekas plastik..

Malam tadi actually aku teringin nk mkn ikan kembung masak lemak cili padi letak bendi or kacang panjang..Hata plk teringin dgn sambal ikan kering pari...tetibe both of us terfikir..if mkn menu itu..che mek nk mkn menu ape? che mek ni kalo kami buat MENU KHAS utk die saje, mcm layan dan x layan...

Maka..smp aje rumah, Hata masak ikan kembung goreng & sup sayur..Alhamdulillah che mek mkn dgn seleranya termasuk la aku..haha

Begitulah ceritanya...sometimes kite kene korbankn selera kite demi anak..kan??Kene cari menu yg betul2 semua ahli keluarga mkn baru rase puas hati..


Ok..malam ni aku dah duk memikir nak mkn ape..hoho



End

Rotavirus Diarrhoea..

As Salam

Entry : Info dari GSK

Jom share info berguna dari GSK untuk persediaan kita :

 

Semoga kita sentiasa mengawasi tahap kebersihan anak-anak kita...huhu




End

New Member Card : Petron

As Salam

Entry : Yang baru..

Kelmarin Hata gi tebus point..dpt la isi minyak nilai RM45 dgn point 3000. Bile Hata masuk kete, terus che mek tunjuk kad baru ini :

Aku isi minyak kete dekat PETRON sebab pada aku, dgn Petron kete aku boleh g jauh sikit KM nya berbanding dgn petrol lain..tapi kalo dh emergancy sgt, aku isi jgk mane2 petrol pump yg terdekat..huhu

Kalo g petrol pump yg beso sikit, aku suka jgk ke Petron Treats..aku suka nasi ayam dan hotdog nya..Pertama :  ayam ade 3 jenis rase..BBQ, rendang & roasted..kedua hotdog yg boleh letak topping ikut suka hati..hoho



Korang guna petrol ape plk utk kete korang?




End

Cerita Pagi Ini...

As Salam

Entry : Phone Holder
Abaikn bantal busuk itu yer..haha

Skrg dah start nk melayan education story/song plk tiap pagi nk g school..

Mujur la mase g Low Yat hari tu aku teringt nk belikn...start from now onward, xde la kebas dan kejung tangan aku pegang phone dlm kete nk smp ke school..hoho..pic dkt atas terpaksa letak dekat sikit sbb screen hp kecik sajo..haha..letak keatas sikit sebab dh TERLEKAT tinggi...nk ubah che mek udah x bagi sbb tgh syiok menonton..kiki

Aku ade beli holder utk tab che mek ni..tp tersilap beli plk..terbeli yg utk ipad..kalo nk pakai jgk boleh, tp kene ade mende lain support dkt bwhnya..kalo x melurut..


Mesti ramai yg dh ada holder ni kan??huhu




End

Wednesday, April 23, 2014

D.I.Y : Birthday Card - Ordered

As Salam

Entry : Eh..dapat order plk..kiki

Semalam b4 balik keje 1 of my opismate dtg jmp & tny segala bagai ttg Bday card yg aku buat utk 2 opismates yg lain...aku pun..bla..bla..bla..tetibe mek tu mintak aku tolong deco2kn 1 bday card...

Maka habis perahlah otak aku bekerja malam tadi memikirkn idea...Alhamdulillah siap..cuma tggu kering saje..hoho
Cover..
Main print & ketung2 jer..haha
Inside
-Pop up cake & 3D ballon..huhu-

Jenuh memikir..Ini aje la yg otak aku boleh generate..harap2 mek tu terima la..ye idak??haha

Tak sangka tetibe dpt ORDER kan??motif sgt dieorg nih..haha

Ape2 pun..Alhamdulillah..at least they appreciate ape yg kite buat...Janji ko buat dgn ikhlas & gumbira..huhu





End

Pure Seduction..

As Salam

Entry : Wangi smp ke pintu...haha

Alhamdulillah aku telah berjaya menghabiskan sebotol lotion Love Spell..Mujur la ada 1 botol lagi...ini :

Pure Seduction..bau ni my opismate cakap boleh terbau dari w.station aku ke main door yg jaraknya hanya 2 meter..haha

Ok la kan?? Masuk2 opis dah WANGI..haha..Aku jugak suka EDT die..wangi yang aku layan..kiki..Rasenye ade dekat setahun aku guna losyen tu kan??baru skrg habis..haha..


Korang guna losyen ape plk?



End

Wordless Wednesday : #40

As salam

Entry : DIY : Farewell Card
Farewell card - cover -
Inside

Express je card ni..idea pun kelam kabut..hoho




To my ex-opismate : good luck to you & all the best..



End

Tuesday, April 22, 2014

Barut Gantung???

As Salam

Entry : After 4 years..

Tadi saje je search word "barut"..tetibe keluar gambar ini :
cilok dr google..

Amboi...barut baby pun dh advance sekarang ni kan?? aku igt barut ibu2 dalam pantang aje yg berfesyen2..haha

Barut ni mmg nmpk cover all baby chest & tummy..tp kat blkg mcm ternganga sikit..TAPI..macam bahaya pun ada sebab 1 tali ikat dekat tengkuk & 1 lagi dekat pinggang..tetibe seriau...haha

Tapi, to those yg dh mempraktikkan barut gantung ni, mgkn ada reason mereka tersendiri kan??

To mummy to be or existing mummy (cewahhh)..pepandai la pilih barut utk bayi anda...pilih mane2 yg senang dan selamat utk bayi anda..even benda ni pakai a few month saje..tapi langkah berhati2 tu penting..kan?hoho



Barut biase rasenye lagi ok kot..kiki




End

#earthday #greenday

As Salam

Entry : hijau..

Support Earth Day..

Selfie with #monopod..haha
With my bos & ex-staff... 
Kene pedajal...
Sabor aje la.. 
Baru cantik..haha

Support Earth Day today...Owh..abaikn ke"chubby"an aku ye..hahaha

Thx to monopod...haha


Korang support x?


End

Your Little Storyteller..

As Salam

Entry : Sharing Is Caring

By reading books and making up stories for your child, you've been priming the pump for storytelling. A 3-year-old may tell stories to you, his friends, his teddy bear, or himself as he walks, plays, or lies in bed. These stories can be disjointed mishmashes of some of the stories he's heard from you. Whatever their source or form, you should encourage tale-spinning. It's a sign that there's some real thinking going on in there


This is what happen to che mek now...

Yes..Yes..Yes...mmg skrg che mek dah boleh dibawak berkongsi cerita..sometime, perkara yang aku perlu bincang dengan Hata pun, che mek akan tarik muka aku utk tell her the story too...

Ade 2 small IKEA bear kat rumah..sometime che mek bwk masuk kete..then tibe 1 masa, che mek akan mintak aku pegang 1 & she hold another & bersembang or tell any story...

Alhamdulillah setakat ini masih mengikut perkembangan mcm yang perkara diatas..

Now dh pandai nyanyi lagu kereta kecil warna merah, ade sekor labah2, ba ba black sheep, nama anak Nabi saw and a few song dari MP3..

To those anak2 yang seumur dgn che mek, yg masih belum mencapai tahap diatas...jangan risau ye..she or he still akan reach this stage cuma mgkn lambat sini...same goes to masa aku risaukan che mek yg lmbt nk kenal warna masa umurnya 2 year ++..but Alhamdulillah akhirnya kenal jgk..hoho




End

Magnum & Nestle Drumstick

As Salam

Entry : Layan..

Smlm opismate stock up refreshment office...so cepat2 sambar ini :
Aku amik yg magnum & chocolate nestle drumstick tu je..
yg vanila opismate lain punya..hoho

Macamkan x pernah makan aiskrim..tamak bagai..mujur la boleh habiskan..tp mmg smlm I AM IN ICE CREAM MOOD..hoho


Sape dh try magnum baru tu??? sedap x?..
Aku belum try lagi...hoho



End

Cerita Semalam...

As Salam

Entry : Kopak ibu kalo sokmo gini..haha

Smlm pkol 3pm Hata gtalk aku said pkol 5.30pm CEO & other nk jmp Hata's group..Aku udah pening fikirkn che mek..risau lebih masa & kesian ke che mek kene tggu kami lama sgt..

So decided Hata drive to KLCC & sharp pkol 6pm aku pick up che mek dkt sane & berlegar2 lah kami dalam tu around 30-45minit je pun..kiki

Aku plan nk bwk che mek g mkn..sekali che mek ni request nak cake plk..pening jgk la mncari kedai cake..haha..plan nk mncari SR..tp ntah ade ntah kan tidak..maka ku laburkan pitih ke sini :
Blueberry Delight...
- mintak uncle google..haha-

Tgh2 syiok suap menyuap..Hata pun smp..sambung plk dlm kete..smp rumah licin..kalo x licin mmg aku paksa Hata makan..Mahal kot..haha..

Smp rumah memasing agak kesibukkan...maka pkol 10 mlm baru aku bersilat cekak pinggang goreng ini :
Spaghetti goreng cincai boncai..

Memula aku igt bunyi bising dkt dapur Hata masak nasi..rupenya basuh pinggan je..ape daaa...

Mujur la ade tinggal spaghetti + daging + hotdog..just mintak Hata turun kedai g beli paste tomato saje..

Alhamdulillah kenyang perut asben den...walaupun a little bit oily, tp ok la..haha..masak paling cepat..1/2 jam aje kot dah sedia utk dimakan..haha



Ape menu korang mlm tadi?



End

Monday, April 21, 2014

Polisterin...

As Salam

Entry : Kaya tauke polisterin...

Tadi masuk opis lmbt sikit sebab nak settlekn 1 urusan ni...sementara menunggu pejabat bukak, maka aku & Hata pun isi la perut...

Sekali dapat makanan yang diserve gini :
Roti telur bawang..

Semua diserve dalam polisterin..customer yg order air sejuk, akan dpt dlm plastic cup..

Ini semua penangan catuan air..tapi dgr cite catuan akan ditamatkn..but x sure bile...masyuk la tauke polisterin sementara catuan berjalan ni..kiki


Harap2 aku x cherry berry la lepas ni ye..hoho



End

It's Zumba Time..

As Salam

Entry : Peluh smp ke ketiak..

Actually aku dah minak Hata d/load since last week...but smlm baru berkesempatan start belajar...haha

video

Aku practice around 20 minits kot...memang berpeluh2 badan smp ke muka..alah peluh yg keluar masa aku joging pagi tadi...haha

Pada aku, ini step yang paling senang nk follow..lagunya 3 minit je..tapi peluh keluar mcm dah lari 200 meter..haha

Memandangkn peha udah start berlaga..maka moh le kite practikkn dekat rumah ye...berjoget dengan che mek & Hata sekali...haha


Pagi tadi bangun tido, peha & betis udah rasa sengal..nampak sgt udah lama x bersenamkan??haha



Korang dh ada yg ber-zumba dkt rumah??


End

Daging Goreng versi Kelate..& Cake

As Salam

Entry : lepas gian..haha

Udah lama rasenya x beli daging..so smlm lepas breakfast, blkg deretan kedai kami mkn tu mcm ade pasar pagi & sebelahnya tmpt pasara basah..melawat kawasan sekejab & mmg rambang mata dgn latest design tudung layer2 skrg even itu just 2 booths there...haha

Ini la lunch merangkap dinner treat kami mlm tadi by chef Hata..haha
Paling sedap kalo masuk cili hiaju kelate..hoho

Malam tadi pkol 7.30pm, tetibe Hata said dh lama aku x practise masak cake..memandangkn bahan ada (walaupun dh nk expired..haha)..maka mari lah kire mencuba utk kali ke - 3..menjadi ke idak aku x sure..yg penting masak..haha
Cake menjadi..topping still FAILED...menci..haha

Ape dinner anda mlm tadi?




End


DIY : Project II

As Salam

Entry : Tepek ikut shape..

Sabtu xde buat ape..just melepak aje dekat rumah..ptg tu keluar la kejab konon2 nk g taman bwk che mek...sekali dh separuh perjalanan hujan...terus ke tmpt lain plk..hoho

Ahad..bangun pepagi gi joging dkt taman..tp aku x joging mane pun..xde stamina dah...haha

Lepas breakfast, kami 3 beranak terbongkang smp azan zohor..kiki

Then bile che mek bangun..aku kasik activity ini dgn che mek :
Hasilnya : 
Next Activity...request by che mek...
Nak lori sampah & rumah..
Ape motif pun x tau la..
Xpe la nak..janji nk buat..kiki

Hasil SENI yg x berapa nak seni ni is dari is ibu...haha
Ladybird & Rabbit or mouse...haha

Jadi la buat main2 dgn che mek..kan??

Lepas ni igt nk beli water color plk..hoho



End