Tuesday, April 22, 2014

Barut Gantung???

As Salam

Entry : After 4 years..

Tadi saje je search word "barut"..tetibe keluar gambar ini :
cilok dr google..

Amboi...barut baby pun dh advance sekarang ni kan?? aku igt barut ibu2 dalam pantang aje yg berfesyen2..haha

Barut ni mmg nmpk cover all baby chest & tummy..tp kat blkg mcm ternganga sikit..TAPI..macam bahaya pun ada sebab 1 tali ikat dekat tengkuk & 1 lagi dekat pinggang..tetibe seriau...haha

Tapi, to those yg dh mempraktikkan barut gantung ni, mgkn ada reason mereka tersendiri kan??

To mummy to be or existing mummy (cewahhh)..pepandai la pilih barut utk bayi anda...pilih mane2 yg senang dan selamat utk bayi anda..even benda ni pakai a few month saje..tapi langkah berhati2 tu penting..kan?hoho



Barut biase rasenye lagi ok kot..kiki




End

4 comments:

husna yusof said...

alllla pening tgk gambar ni masih tak dpt imagine mcm mne rupenyer hahahaha blur *bintang atas kepala pusing2 heheee

Farah Waheda Wahid said...

susah nak dapat barut gantung ni lagi sekarang...

Asha Lya said...

Guna barut biasa lagi selamat kan

thisni3zahata said...

Husna : Adeh..nnt google search image barut gantung tu ye..sy takut nk post dkt sini..nnt risau ada org marah...haha

Farah : Saya 1st time dgr & tgk barut ni..huhu

Asaha : saya rase pun gitu jgk..hoho