About

Tuesday, February 02, 2016

Bergaya Betul Hari Ini..

As Salam

Al-kisah sejak makan dkt Red Lobster hari tu tetibe mata aku jadi pedih..Kepala sakit mengalahkan migrain. Kamis mlm Jumaat, Jumaat mlm Sabtu aku demam.. Hari Sabtu pkol 8pm g klinik sebab dh x tahan menahan sakit kepala & pedih dkt mata..Merah menyala ok...Aku sendiri pun takut nk tgk..kiki

Dapat la ubat titis dkt mata..Alhamdulillah hari ni ade la nmpk kurangnya sikit..Bawak la diri ke opis...Tapi rasenye lepas lunch nnt aku terpaksa g klinik amik MC..Risau jgk jangkit dgn yg lain..Kang x pasal2 aku kena serang sebab bwk virus..huhu

Bergaya mcm orang tua je aku dkt opis hari ni...
Dlm opis ni punya la sejuk..Aku je berkaca mata HITAM..haha



Ok...
Nak siapkan monthly report lps tu nak chawwwwww....huhu





End

2 comments:

Mar Mansor said...

tulah kan bila MC, tetap akan fikirkan kerja yang belum siap

Asha Lya said...

X pe demi keselamtn org lain hihi