Office Fire Drill

As Salam

Last year boleh la SKIP turun tangga dr lvl 39 ..Kami lepak lvl 5 minum2 then turun....hoho..

This year semua xtau ade FIRE DRILL so mmg TERPAKSA la turun tangga dari level 39 ke lvl 1...Naik pening kepala sebab berpusing je..

Dah 15 minit smp dkt assembly hall pun kepala lutut x berenti lagi terketar-ketar...haha..Mujur cheq x fengsan..hoho
Muka ada senyum walau lutut tgh mengeletar..huhu 
Menunggu lagi.... 
Sikit suasana fire drill..
Mase berjalan ke sini, nmpk dh 2 org cleaner dpt berlakon jadi mangsa kebakaran..
Dah ada ahli bomba & ambulance jgk...huhu

Ok la tuhhh..At least kite praktis...Mengah jgk weh...huhu



Ok..itu je cite hari ini..
Hari ini nk masak menu baru utk bekal Ammar ke school esok..
Nnt aku update ye..huhu






End

3 comments

Time sklh2 jak ni dulu ni lya mrasa

Reply

tingkat 39? fuhhh. nasib baik sy tingkat 6 je hihihi

Reply

Iyaaaa..Lvl 39 cik itah..Hari ni betis dh start mcm nk cramp...huhu

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top