Tuesday, March 15, 2016

Korean Food : Prawn Lunch Set

As Salam

Semalam time lunch kiteorg mkn dkt The Intermark.
Plan nk makan mee rojak bertukar ke makanan ini :
Bento - Prawn Lunch Set

Melayan korean food la pulak semalam..haha
Boleh la...Aku makan nasi dgn lauk je...
KIMCHI aku tolak tepi....
Soup die pun aku x habiskan...X bleh masuk tekak sgt..haha
Lepaas mkn mengelupur aku g beli air suam..Kasi cuci tekak sikit....kiki

Actually die ade byk menu lain,...Aku saje try udang ni sebab nmpk menarik...
Kalo ade duit lebih nnt boleh la try lauk lain pulak...huhu







End

4 comments:

uncle gedek said...

Kalau uncle tak kenyang ni….

hehehe

mun said...

intermark yg kat seberang ampang park ni ke?

dekat sgt dgn opis nie... huhu

apa nama restoran tu.. ni yg nak serbu ni...huhu

this ni3za said...

Yup Moon..Yg dkt seberang Ampang Park tu..Ini dkt food court dia...Sebelah kedai salad..pegi..Jgn x pegi..hoho

mun said...

wokey wokey.. tq yerr... :)