Korean Food : Prawn Lunch Set

As Salam

Semalam time lunch kiteorg mkn dkt The Intermark.
Plan nk makan mee rojak bertukar ke makanan ini :
Bento - Prawn Lunch Set

Melayan korean food la pulak semalam..haha
Boleh la...Aku makan nasi dgn lauk je...
KIMCHI aku tolak tepi....
Soup die pun aku x habiskan...X bleh masuk tekak sgt..haha
Lepaas mkn mengelupur aku g beli air suam..Kasi cuci tekak sikit....kiki

Actually die ade byk menu lain,...Aku saje try udang ni sebab nmpk menarik...
Kalo ade duit lebih nnt boleh la try lauk lain pulak...huhu







End

4 comments

Kalau uncle tak kenyang ni….

hehehe

Reply

intermark yg kat seberang ampang park ni ke?

dekat sgt dgn opis nie... huhu

apa nama restoran tu.. ni yg nak serbu ni...huhu

Reply

Yup Moon..Yg dkt seberang Ampang Park tu..Ini dkt food court dia...Sebelah kedai salad..pegi..Jgn x pegi..hoho

Reply

wokey wokey.. tq yerr... :)

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top