Dapur ku Dapur Mu JUA!

As Salam

Aihhh..Semenjak dah pandai berjalan ni...Mmg seluruh alam dijelajahnya..Dulu2 x berani sgt nk menjelajah ke dapur..Tapi lepas aku buat kitchen cleaning, terus syiok pulak ke dapur tolong PUNGGAH BARANG...
Seronok sgt si Ammar ni memunggah tiap kali aku / Hata ke dapur memasak..Adehhhhh..
Kalo dpt pegang senduk lg syiok..Duk ketuk bontot kuali yg aku terapkn dkt rak pinggan..
Siap joget2 lg..Adeh..Anak oh Anak..Mainla..Janji kami boleh siapkn masakan..hoho..

Kalo main setempat je xpe..Senang sgt k kemaskn semula..

Tapi ni smp ke dalam bilik pun boleh jmp item2 dlm gambar ni tau!
Mangkuk ikea tu kami buat mini gayung utk mase Ammar mandi..Nk guna gayung yg besar tu aku risau terlebih air time mnjirus..Ini pun dr bilik air di bawak ke hulu ke hilir...Hmmm..

Skrg ni alphabet yg di tepek dkt peti sejuk dah bersepah dkt lantai bilik...Hmmm..


Layankn selagi x membahayakan..huhu







End

2 comments

yeayy seronok dapat punggah

Reply

Hehehe budak rajin memang gitu..suka tlg ibu 'mengemas'..hehehe

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top