Wednesday, September 21, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

As Salam

Sape nak makin comey??? Moh join GA by Sally Samsaiman..


Hah!!!...
Beauty box yg semua ada di dalamnya...
Wahhhh!!! Menarik sgt GA ni tau..Mane la tau makin gojes pulak cheq lepas ni..kiki

Untuk muka, aku pakai product L'occitane Immortal ..Utk lipstic aku guna yang beli dekat Sephora..Simple..janji ade calit2..huhu


So utk reader2 semua...ape tunggu lagi???
Moh le beramai-ramai join GA ni...
Simple je syarat2 nya...






End

6 comments:

Farhain Azmi said...

hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Yatie Owner said...

Good Luck Awak :)
PG singgah dari segmen yang sama :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Cik Itah said...

datang dari GA yg sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Murni Alysa said...

Gud luck..nak join gak nanti

Kin Naz said...

Salam perkenalan. Singgah dari GA yg sama

http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

Sally Samsaiman said...

Hi!

First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!