About

Tuesday, April 11, 2017

MARSHMALLOW SCARF & ZAREETH ZEHRA

As Salam

Hari Sabtu lepas, my SIL tumpang bermalam 1 malam dekat rumah aku..Sebabnya dia ade kursus dekat Cyberjaya on Monday. Hata pulak that day ade join event dkt Encorp Strand Mall...Makanya, aku & anak2 la yg g amik my SIL dekat LRT. Aku pegi naik bas je dgn anak2..Mujur la kejab aje menunggu..

Elok je smp dekat LRT, aku dah nmpk my SIL..Terus panggil & naik semula bas yg aku naik tadi...hohoho..JIMAT MASA & DUIT..kiki

Smp rumah, gossiping2 kejab..Lepas tu aku masak utk dinner...masak simple je..Cencaru sumbat dgn tumis bendi..Pkol 9pm Hata smp rumah...Lepak2..borak2..Pkol 10 lebih gitu aku dah masuk bilik tidurkan Ammar..Che mek plk tido dgn my SIL..

Esoknya, sarapan roti canai bungkus sajokkkk..kiki..
Pkol 11am gerak dari rumah..My SIL ajak g cari tudung brand Marshmallow Scarf ..Aku mane la pernah beli tudung branded2 nih..Event regenye mampu milik...Tapi aku mmg jarang beli tudung online...Cukup laa dulu sekali terkena..Rase serik tu masih ada..maka kalo nk beli tudung online, mmg aku berkira2 sikit..ekekek..

Makanya kami pun guna la khidmat WAZE mencari butik Marshmallow Scarf ni..Butiknya dekat BANGI SENTRAL...Kira 1 jalan la nk htr my SIL ke hotel dekat Cyberjaya...
My SIL rambang mata memilih sebab...
Kebetulan that day ada SALE KILAT...huhu
Try..jgn x try..ekekek...
Helaian tudung my SIL...
Aku selit 2 helai je...kiki
Add on collection utk Aidilfitri nanti...huhu

Lepas beli, trus je g cari kedai makan...

Tapi, actually, sebelum smp ke butik Marsmallow nih, aku singgah butik Zareeth Zehra ...Diaorg buat SALE jgk!!!!..Mungkin nak perabihkan stock lama utk masuk stock raya nanti kot...huhu..

Dah alang2 SAMPAI & alang2 MURAH, aku grab sepasang..Jadila buat add on baju raya..kiki..Aku & Hata plan raya tahun ni nk beli baju siap je...huhu
Zareeth Zehra
Hitam itu MENAWAN...

Dah ada 2 pasang baju HITAM...Tapi yg 1 tu dah 4 tahun..ekeke
So this year...Baju raya ade jgk theme hitam..huhu...

Kedai2 dekat Bangi Sentral ni semua stock butik2...
Mmg tak payah pergi jauh2..2 / 3 bangunan tu, mmg butik2 je...
Aku dgn Hata dah plan dah...Kalau umur panjang, seminggu sebelum raya kami serbu sini utk cari baju raya..ekekek..

Parking kete 1 tempat..lepas tu kite round 2/3 building tu cari baju raya...huhu




Korang dh start buat preparation?
Aku buat sikit2 sebab nnt xde la nmpk byk sgt duit mengalir..huhu





End