About

Monday, April 10, 2017

Dinner : Restoran Sambal Hijau

As Salam

Rentetan dari 1st trial makan dekat Restoran Sambal Hijau hari tu, Jumaat malam sabtu hari tu Hata & aku decided nak try menu dinner pulak dekat sane..huhu

Kami order ini :

Kerang rebus special...
Sup tulang..
Sayur Campur...
Telur dadar...
Bubur nasi kosong..utk Ammar & che mek

Semua pun layan kecuali sayur...
Aku dh kenyang makan kerang..So sayur tu x mendapat perhatian sgt...
Sup tulang tu mmg sedap..lebih kaw kalau pedas sikit...That day kami x mintak pedas sebab Ammar & che mek makan sekali..

So far pada aku makanan dekat sini belum mengecewakan lagi...Kena dengan selera akmi sekeluarga..huhu




Tak sabar nk tggu weekend lagi..
Nak try gulai tempoyak ikan patin pulak..huhu



End