Friday, April 07, 2017

THE PISANG CHEESE

As Salam

Hari ahad lepas , tekak ni berselera besar betul tau...haha

Lepas blk dr makan dekat restoran sambal hijau, aku ajak Hata g beli goreng pisang cheese pulak...huhu
Goreng Pisang Cheese Coklat RM7
Dalam 1 kotak boleh mix max 2 flavor...

kedai THE PISANG CHEESE ade dkt a few tempat..Nk delivery pun boleh..tapi kalo x silap aku, minimum order mesti 6 kotak kecik / 1 kotak besar (mix) RM30

Memang tak menghampakan...Sedap tau!!!...huhu
Layan je aku & Hata makan...
Che mek & Ammar layan yg kosong...
Dieorg nmpk lain mcm kot pisang dgn hirisan coklat tu...kiki

Ok...Next time boleh beli yg mix2..Boleh rase 2 flavor dgn harga yg sama..ekekek




End

No comments: