Projek Raya : Goodie Bag Hari Raya

As Salam

Salam Ramadhan ke-4 semua!!!

Hari Rabu petang, lepas Asar kami keluar kejab utk beli air minuman... Lepas tu, aku baru teringat Felt Craft bentuk Candy utk hadiah hari guru che mek x cukup lg 3.. Ligat aje kepala aku memikir nk bg ape utk lg 3 yg x cukup tu...

Terus ajak Hata pergi kedai MAX VALUE dkt area Wangsa Maju Seksyen 1 utk cari brng...Aku nampak bekas ni & terus je beli...
Shape tupperware...
Ade bentuk LOVE, LORRY, CAR & FLOWER
Comel kan?

Bile smp rumah, aku belek2 huruf2..Eheheh..Cukup plk utk buat perkataan THANK YOU CIKGU...Terus dtg idea tupperware yg aku beli td, mmg confirm convert jadi brng utk goodie bag hari raya nnt...ekek..

Ok..Bekas dah ada..Nnt lg 2 minggu dh bleh fikir nk isi apa dlm bekas tu..huhu


Any idea?
Sharing is caring... =)



End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top