misi cari kasut raya

As Salam

Hari Jumaat lepas, misi mencari kasut raya diteruskan dengan mencari dekat One Utama..Kami pegi lepas kerja...Pkol 6.30pm baru smp OU..Plan pertama nk mencari tempat berbuka dulu..Tekak teringin nk makan fettuccine carbonara dkt food republic..Sekali FULL HOUSE...Makanya kami berbuka dgn roti boy je dulu :
Layan Roti Boy.. 
Posing dekat deco raya OU

Lepas maghrib baru la kami jenguk balik dekat food republic...itu pun dah around pkol 8.30pm..Mood nak makan fettuccine carbonara pun dh ke laut sebab kenyang makan roti boy..last2 makan nasi ayam je..huhu

Misi mencari tak berjaya...Kite sambung lagi nnt ye...
Time xde duit..Semua kasut nampak cantik...Tie dah ada duit ni..Punya la masin tahi hidung nk keluarkan...Yg dulu cakap cantik pun jadi so so je..Ekek
Semoga ade yg terbaik lagi dari Allah swt..Amin.




End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top