Siap Baju Sepasang Seorang

As Salam

Hari Sabtu lepas aku pulun menyiapkan dress che mek dan baju melayu Ammar...Alhamdulillah siap...huhu...
Pepagi tolong ayah basuh kereta....
Sementara anak2 sibuk tolong Hata, aku pulun menjahit...Lepas tu time anak2 tido, kami semua pakat tido...Eheheh..

Lepas tu dalam pkol 4pm gi IKEA sebab aku rase nak jalan2 tgk baju raya dan? beli karipap dekat IKEA..huhu..Disebabkan kami xde spesifik kedai yang nk dihalakan? Makanya kami lepak dekat cafe tesco je...huhu
Nasi Ayam!!!! 
Nasi Ayam jugak!!! 
Hot Dog dari IKEA & air kaffe yen dari Chill Chill Boat Noodle...

Lepas berbuka kami terus je blk rumah...Dah sampai rumah baru aku bagi anak2 cuba baju yg aku jahit...huhu

Dress & Baju Melayu..
Alhamdulillah menjadi jgk dress & baju melayu Ammar utk persalinan Aidilfitri nanti...Che mek dah ada 2 persalinan, Ammar ade 1 je yg aku jahit...Sekarang turn aku untuk jahit baju sendiri pulak..Itupun dapat buat halfway je dulu..huhu

Seronok tgk anak2 ade baju persalinan..Bile usia dah meningkat ni..Baju anak2 yg diutamakan..Baju mak2 pak2...Kemudian2 pun boleh...huhu


Baju raya kawan2 dah ready?



End

3 comments

wahhh..jahit sendiri. bagus betul

Reply

teringat saya zaman mula-mula blogging..

anak masih kecil macam anak puan..

sekarang dah remaja ..

lebih besar dari saya pun ada.

Reply

I love sewing..Tapi banyak lagi yang kena improve ainim...huhu

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top