Thursday, September 12, 2013

Kata kelas A...

As Salam

Entry : x gi dah kot...

Kelmarin kalu x silap aku...

Aku,Hata & my Qaisara pegi la mkn dekat 1 kedai nasi ayam dekat dlm Alpha Angle Wangsa Maju nie...aku order wantan mee with steam chicken..tengah2 mkn.(baru suku)..sekali belek2 aku nmpk ini :
Terus kembang tekak aku...time tu jgk panggil MANAGER kedai tu...aku ni masih ade budi bahasa..so ckp pun bersopan la siket..hoho

Tunjuk & I said..U tgk ni..I nak cancel & XMO ANY REPLACEMENT...
Kembang aihhh tekak aku...tapi pelik..the Manager x say sorry pun..just angguk2 & bwk plate aku ke pantry..then dtg semula dgn new resit pay amount...pegi semula ke pantry..pastu x keluar2 smp la kami abih mkn..si cashier pun x ckp ape2 selain dr thx...

Hmmm..aku bukan nk ckp ape..at least u say sorry la..mmg la kite x tau binats tu nk masuk dlm mee nie...tp org kitchen tu kene la lebih berhati2..aku dulu pun pernah keje fastfood jgk..penah jaga kitchen..Alhamdulillah binats2 nie x pernah lg landing dlm plate customer...

Rasenye kali ni aje la kot aku gi kedai ni...huhu



end

2 comments:

Cik Itah@RRP said...

beratnya mulut dorang nak say sorry..huhu apa apa la

thisni3zahata said...

haha..that's y la..