Tuesday, October 29, 2013

Adik / Baby...

As Salam

Entry : Cepu Cemas..

Hahaha...
Smlm aku & my Qaisara upload gambo kat FB sambil wish HB to my lovely Qaisara...

Then tetibe masuk wish one of my ex-class mate tny bile my Qaisara nk dpt adik..haha

Aku bace rase mcm nk ketawa terbahak2...member aku nie mmg teringin sgt nk anak lg..kononnya jeles dgn mmbr kiteorg yg dh ade 2 anak..die bukan x mampu..tp risau anak yg ke-2 ni xde sape nk jaga..anak yg 1st mak die jaga...dari hari open house hari tu lagi merengek nk tambah anak..aku igt die dh lupe..kiki

Aku ni plk bkn xmo lagi...nakkkkkkkkkkkk..haha

Tapi....
Hata btau kalo ade yg ke-2 tu..at least umurnya 4 bln ke atas baru rase berani nk htr taska...or aku jadi full time housewife terus..huhu

Tetibe terigt mcmane my Qaisara layan baby asyraf(anak k.yong) mase kat kg..my BIL pun ckp my Qaisara mcm nk adik..haha...then nmpk plk she playing with minnie yg she called "adik"...bile tny.."kalo ibu bwk balik baby asyraf tggl dgn kite nk x?"..& my Qaisara said "nak sambil angguk"..kiki


Alahai che mek...ibu & ayah bkn xmo bagi kamu adik...
Tapi keadaan skrg ni & experience yg lepas2 buatkn kami seriau nk htr taska..
Mmg semua yg terjadi ketentuan Tuhan..& walau dimana kite berada..kalo nk jadi tetap jadi..
Tapi...Aihhhh...


Kalo Hata ade rezeki lebih tahun depan why not kan???
Hahaha...



End

5 comments:

mama amir said...

semoga dimurahkan rezeki... ^_^

Ayu Zan said...

waa.xlama lg qaisara dapat adik..

thisni3zahata said...

mama amir : aminnn..

Ayu : kalo ade rezeki lebih ok la..if not then kene HOLD dulu..kiki

JunAina said...

Dilema ibu2 bekerjakan Nieza...

thisni3zahata said...

Huhu...you are right kak Aina...