Tuesday, October 29, 2013

Phase 4.0 ; Finale Kek & M&M

As Salam

Entry : Selesai sudah..

Alhamdulillah...selesai sudah majlis bday girl aku..my Qaisara...huhu

Smlm lps Hata amik di LRT Wangsa Maju, kami terus ke KL Festival City..Sekali kat dlm tu gelap gelita da....majoriti kedai2 kat bwh beroperasi dlm gelap..terus cancel cari kek kat SR sane...then kami ke SR tepi highway MRR2..kat Petron tu..Alhamdulillah jmp...

Smp aje kat umah...Hata masak maggi CHEF..aku plk deco2 simple kek che mek aku nie...hihi
Before...
Aku sengaja mintak staff SR tu tulis ke dalam sikit sbb aku btau nk buat deco2...kiki




 Selepas dihias....huhu

Jadila kan???kiki
Aku pun tgk kat tenet jgk hias gini...kiki
Actually kami beli jgk candy doll..tapi letak mase kat taska..gambo ade dlm camera...

Mlm td aku kene migrain...mgkn sbb kene hujan kot..kiki
Lps isyak terus tido smp azan subuh...
Kesian plk pd Hata kene jaga che mek sorang2...

Alhamdulillah pagi ni dah ok..
Lps Azan subuh aku terus bangun...mandi semayang segala...tgk2 jam baru pkol 6.30am...
Tetibe rase rajin nak masak roti keju+kaya then salut dgn telur & goreng...

Berselera Hata makan...kiki


Nnt gambo bday aku update kendian2 ek..huhu



Oh ya...teacher Qaisara nmpk happy bile dpt felt porch bag smlm..siap tny aku amik tempahan ke idak..kiki


Malu ai...haha



End

6 comments:

Cik Itah@RRP said...

waa..comel kek nya :)

Asha Lya said...

alhamdulilah selamat bufday qaisara kan sis..btw comel & nampak sedap tu kek sis :)

thisni3zahata said...

Thx cik itah & Asha...kek simple jer..deco2 pun tiru tenet..kiki

JunAina said...

Wahhh kreatif...tentu bufday girl suka.

thisni3zahata said...

Huhu..thx kak Aina..

nanakimie said...

terbaik!hihi..memang kreatif la kak:)