Wednesday, November 06, 2013

Migrain kembali...

As Salam

Entry : berjangkit

Hhmmm..disebabkn terlalu memikir kot...akhirnya aku berjaya diserang migrain...kiki

So isnin yg sepatutnya keje aku MC...terpaksa..x tahan sgt..Hata pun terpaksa work from home...

Then isnin mlm selasa...kami ke Kajang umah my SIL utk sambung bincang kes kat Ganu hari tu...

Tetibe plk bateri kete kong...
Memula mmg nk cancel jer...
Tetibe mase Hata nk amik bakul che mek..he tried to start it again & alhamdulillah hidup semula..terus Hata kol aku suh bwk che mek turun & g cari kedai service kete...

Alhamdulillah jmp & kedai tu x tutup lagi sebabnya ade 1 kete kene siap that nite jgk.

Melayang $$$$$.

Then kami directly ke umah my SIL...
Smp2 je mkn nasi dulu sambil layan CHENNAI EXPRESS...

Lps abih layan...
Aku, Hata, My SIL brbincang smp pkol 2am kot...
Gile kentang ok...pening memikir..


So we planned on 22/11 mlm either my SIL lepak tido umah aku.then dinihari grk blk KB or 22/11 tu direct blk KB & blk KL semula on 25/11...Mujur la aku dpt replacement leave yg mmg kene amik before end of this month...



Dahsyat gile kan????



End

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

paling tak suka kalau diserang migrain...

Asha Lya said...

dugaan sis..bersabar

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum.. Sama la dengan Eraz, memang kerap kena serang dek migrain tu.. Tapi Eraz ni jenis tak suka makan ubat.. Kalau teruk sangat, baru la menyerah diri..

thisni3zahata said...

Saya mmg lemah la kalo kene migrain...cuba sedaya upaya utk x mkn ubat tp rase nk tido sambil ade org picitkn...haha