Monday, February 10, 2014

Add On - Brooch

As Salam

Entry : colorful

Jumaat..aku kuar opis  awal sikit mase lunch time sbb ade hal nk kene settle. Lepas siap keje aku, then tgk jam AWAL LAGI..hoho..so singgah beli brooch & kain ela buat inner utk baju aku..

Aku mmg plan nk cari brooch yg beso sikit so that boleh pakai dekat tudung 3 layer aku yg xde brooch kat tengah2 tu..yg ade pun aku asyik recycle sajo..haha


Hasilnya...huhuh

InsyaAllah kalo blk kg sabtu nnt, aku nk bwh kain pasang yg dh dibeli mase kat KB hari tu..Aku dh booking my kak yang. Harap2 dapat siap pd masa yg aku request..kiki

Dah lama rasenye x borong brooch..kiki





End

3 comments:

Cik Itah@RRP said...

cantiknya brooch :)

p/s isi tabung the school :)

Farah Waheda Wahid said...

borong jangan tak borong...he he he...

Mar Mansor said...

Cantik..yang paling besar tu cantik