Thursday, February 13, 2014

DIY : Get Well Soon Card

As Salam

Entry : Idea Express

Kelmarin 1 of my opismate buat operation. So smlm dh boleh blk umah. Group kami ajak g melawat tp aku x dpt join sebab dh ade appointment dgn my BIL..

Pkol 4pm my bos skype suh aku cari idea utk buat card..saje memain..kiki

Maka terhasillah kad yg super simple ini...mujur la x keluar se-sen pun..semua pakai brng2 yg sedia ada..haha
Front page...
Inside...

Ok la kan dari xde...kami sertakan jgk sebakul buah-buahan..kalau our friend tu x bleh mkn..asbennye ado utk tolong abihkn...kiki


To my opismate...
Semoga cepat sembuh dari operation. Semoga pengorbanan anda kali ni akan memberi 1000 keberkatan dimasa akan datang. Amin



Seronok sebenarnya buat DIY & craft ni..teringt mase dekat kolej dulu..mase bday Hata..aku siap buat bday card sendiri..lip lap lip lap lagi...kiki




End

5 comments:

Unknown said...

kalau da hobi kan kak. semua nak diy baru puas.hihi

Farah Waheda Wahid said...

cantik dan juga kreatif lah dear...

Asha Lya said...

comelnya idea spontan ya sis

mun said...

bila DIY ni... lagi best... rasa lebih berharga :)

smga kawan sis cepat sembuh ye

Cik Itah said...

salam. semoga opismate cepat sembuh..amin