Tuesday, March 25, 2014

Jumaat : Dinner - Western

As Salam

Entry : Budget lebih..huhu

Hi all..3 hari x update blog..otak hang sekejab..haha..

Before aku cite ttg prize, aku nak story dulu 1st dinner Western dekat Papa Chop Western Food dekat seberang jalan Mydin Selayang..Malam tu ade nak beli barang sikit dekat mydin, then teringin nak mkn western plk..huhu..Maka dengan itu, moh le kite mengepau big bos..kiki

Kedai ni not bad besornye..suasane suram2 suam kuku..ade seat kerusi & boleh bersila jgk...
Meal aku..
~ Chicken Grill ~
Hata's Meal
~ Beef Black pepper ~ kalo x silap la..

Both meal is sedap..che mek amik fish & chip..the fish xde bau HANYIR yang memerlukan anda perah lemon..huhu..the tar tar sos kot...dieorg buat sendiri & SANGAT SEDAP..aku siap cicah sos tu dgn meal aku...huhu

Alhamdulillah..merasa jgk makan wester..rase mcm udah lama jer x mkn..huhu




End

2 comments:

Asha Lya said...

emm laparnya lya nampak taw :D

thisni3zahata said...

Asha : Nnt dinnr boleh ajak sesapa gi mkn ye...huhu