Monday, April 14, 2014

DIY Project..

As Salam

Entry : Layankn che mek...

Jumaat lepas Hata abih main badminton kami terus ke Selayang Mall...aku nk ke kedai DIY mencari brng sikit...

Blk rumah plan nk jalankn project tu..tp dsebabkn che mek bizi dgn mende lain, so kite pospone ke mlm esoknya...

Moh le kite main lekat2..hoho

Semua bahan udah ada..tinggal aku beli yg bulu2 colorfull tu, star & car puncher, berus kaler & foam animal sticker tu je..semua pun murah2 je dekat DIY..rasenye kalo dekat kedai biase puncher tu around RM4-RM6..tp dekat situ just RM2.90 sajo..huhu..

Jadi la buat isi masa lapang dgn che mek..tp at the end..semua baju seluar kene tukar sebab bile tangna melekit kene gam, che mek ni lap tangan ke baju seluar...hoho..

InsyaAllah kalo ade free akan aku buat lagi...kiki


Ape plk DIY activity korang??



End

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ini kalau ash besar sok, tak tau macam mana rupa gayanya ni...hik hik hik...

Mar Mansor said...

comel..colourful..didik anak dari segi kekreatifannye..good

Asha Lya said...

lya suka buat kerongsang hihihi

thisni3zahata said...

Farah : Ash kalo dh besar nnt buat robot dr kotak..hoho

Mar : Saje je suka2..huhu

Asha : Kalo rajin boleh bg kerongsang as doorgift wedding nnt..utk VVIP..kiki