Wednesday, April 16, 2014

Lenovo G405s with AMD 10

As Salam

Entry : Gerenti x hang

Skrg kite x terkejar dgn perkembangan IT kan?? mcm2 dh keluar skrg..samada dpt catch-up atau pandang sekali lalu saje...To me..dolu2 time bujang + baru kahwin + time belum ade che mek mmg nak something yg fast & furious sebab dlm duk buat assignment, nak jgk bukak tab main cafe world & happy farm dkt FB..haha

 Skrg LENOVO dah keluarkan AMD 10..mmg CUN habis bile main game..kiki..Apa itu AMD? sila la click AMD ...hoho





Price : RM 1,549.00
Processor
AMD A10-5750M (Up to 3.5GHz, 4M Cache, Quad Core)
Operating System
DOS
Display Type
14.0 HD LED GLARE(FLAT)
System Graphics
AMD Radeon HD8750 DDR3 2GB
RAM
4G(1*4GBDDRIII1600)
Hard Drive
500G 5400RPM
Battery
4CELL 41WH
Web-cam
CAMERA 0.3M
DVD
DVD SuperMulti
Warranty

        1 Year Carry In / FREE McAfee E-Card / FREE BackPack


Kalo ade pitih, aku dh beli dah..haha

Boleh main game byk2 & boleh install Adobe Illustrator & Adobe Photoshop..Dah lama rasanya x mengasah bakat design2 ni..haha..

Kalo time bola yg xde live dkt tv, Lenovo G405s ni ade HDMI Output yg boleh di-connect-kn ke TV yg ada HDMI ..so xde la sempit permandangan korang yg terpaksa tertumpu pd screen laptop aje kan?haha


Price die pun mmg rase mcm ramai yg mampu milik..huhu

So pada sesapa yg agak2 tgh berangan nk beli laptop..Why not you all try play with it 1st dekat mane2 LENOVE RETAILER..mane tau kot2 berkenan...hoho





End

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

lama dah tak bermain dengan adobe illustrator ni...

thisni3zahata said...

Saya suka tapi still fresh & masih byk yg kene belajar..hoho