Friday, April 04, 2014

My New NARAYA..

As salam

Entry : Addicted with NARAYA product..

Sejak dapat beli beg pakaian dekat naraya last year kot..terus rase mcm addict nk beli lagi & lagi..Sebab PRICE dieorg mmg tahap dewa punya mampu milik..haha..setahu aku NARAYA ade dekat KLCC sajo..dlm I-Setan..kalo kat lain x pasti la plk..

Last month dah berjaya bwk balik 1 lagi..hoho..kalo sebelum ni aku pilih PURPLE kaler, kali ini aku pilih PINKY kaler plk...hoho

Kalo ade rezeki lebih, boleh la beli buat my kakak2 utk raye nanti kan?? kawan2 tolong la doa Hata dpt byk freelance job ye..boleh aku join sebody...haha
Here is my PINKY NARAYA sholder bag..
Dah selamat aku letak dekat opis utk letak kain "KERANO"..haha
BUKAN KERANDA ye kawan2..haha



Sesapa duk area KL yg belum penah pegi..ok je kalo setakat nk cuci mate..
Actually kain2 ni dari THAILAND...Tapi jahitannya nmpk kemas sgt...
Ada mcm2 jual..dari purse smp la ke beg pakaian & handbag pun ade..selipar utk pakai dekat dlm rumah pun ade...huhu




End

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

macam menarik ni...

Akak Adek said...

reben tu besar ea..? cantikkk...!

=D

thisni3zahata said...

Farah : Sy suka kain2 dkt sane..hoho

Akak Adek : Yup ade cute riben dkt situ..huhu