Wednesday, September 10, 2014

Senarai Peserta : Segmen : Nak Blog URL By Macam-Macam Cerita - UPDATE

As Salam

Latest Update

Terima kasih sekali lagi buat semua peserta yang sudi join my simple segmen..
Terharu yang amat..
Pada yg belum join, korang masih ada masa 2 hari lagi utk join..huhu

Ok..Here is my latest update senarai peserta yang sudi join...
Igt2kan angka giliran kome ye..
Kalau2 ade yg tercicir tu..laju2 update aku ye..huhu

1 .) http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
2 .) http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
3 .) http://www.syahidahfadilah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
4 .) http://jnjikita.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
5 .) http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
6 .) http://realiticikpin.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
7 .) http://realiticikpin.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
8 .) http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-dari-macam-macam.html?m=1
9 .) http://permatahusna.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
10 .) http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
11 .) http://adramycien.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
12 .) http://srikandiofficialblog.blogspot.com/2014/09/nak-join-segmen-nak-blog-urlby-macam.html
13 .) http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
14 .) http://www.mycherita.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
15 .) http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
16 .) http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
17 .) http://kataubaid.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
18 .) http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
19 .) http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
20 .) http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
21 .) http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
22 .) http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
23 .) http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
24 .) http://www.mhakimfaiz.com/2014/09/nak-blog-url-by-macam-macam-cerita.html
25 .) http://darihatimissmulan.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
26 .) http://wnurasyiqin.blogspot.com/2014/09/nak-blog-url-by-macam-macam-cerita.html
27 .) http://measleymedley.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
28 .) http://mashimaroo2994.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
29 .) http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
30 .) http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
31 .) http://mrssempoi.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
32 .) http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
33 .) http://cikayuekechik.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url.html
34 .) http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
35 .) http://ciklindaaalol.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
36 .) http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
37 .) http://luqmanmikhail.blogspot.com/2014/09/nak-blog-url-macam-macam-cerita.html
38 .) http://lissadblog.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
39 .) http://nurbaiyahsyaeran.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
40 .) http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
41 .) http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html#more
42 .) http://edaeri.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
43 .) http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
44 .) http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
45 .) http://missmyra0810.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
46 .) http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
47 .) http://cintayuyue.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
48 .) http://ummisyafiqahfarhana.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
49 .) http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
50 .) http://ehtejakettew.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
51 .) http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
52 .) http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
53 .) http://hanaexotics.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-12-9.html
54 .) http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
55 .) http://afifahaddnan.blogspot.com/2014/09/roll-on-segmen-nak-blog-url-by-macam.html
56 .) http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
57 .) http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
58 .) http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html?m=1
59 .) http://diarionlinenurul.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
60 .) http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
61 .) http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
62 .) http://haruno-hana.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
63 .) http://www.mialiana.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
64 .) http://nazirahnyerr.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
65 .) http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
66 .) http://www.mamaniza.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
67 .) http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
68 .) http://giffarinesungaipetani.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
69 .) http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
70 .) http://noor-atiqah.blogspot.com/2014/09/nak-blog-url-by-macam-macam-cerita.html
71 .) http://dakeina.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
72 .) http://providenetwork.com/segmen-nak-blog-url-macam-macam-cerita-lagi-satu-giveaway/
73 .) http://vitaminsicilik.com/2014/09/08/segmen-nak-blog-url-macam-macam-cerita/
74 .) http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
75 .) http://cinta5november.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
76 .) http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
77 .) http://akudakmalaysia.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
78 .) http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
79 .) http://www.nasznadzeri.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
80 .) http://www.zukidin.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html
81 .) http://irsyahealthyhouse.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html?m=1

Terima kasih atas sokongan anda..
Pada blogger yg join, rajin2 la visit other blogger yg join jgk ye..
Aku x sempat lagi nk belek satu2 blog korang..
In Shaa Allah ada masa terluang aku visit korang ye..
Skrg mcm quite busy sikit kesana kemari..Udah rase mcm TEA LADY le pulok..haha
Apa2 pun, aku tetap happy & enjoy dgn job scope skrg..
As Long As xde yg merungut dgn kerja aku, kita layankn ajo...Kan??kiki




End.

9 comments:

Norihanyusuf said...

No 8 lapor diri....;-)

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

peserta no 2 datang ke sini nk bgtaw anda di tag ya..untuk jawab soalan award liebster
http://adna2029.blogspot.com/2014/09/liebster-award-yang-di-tag-oleh-coretan.html

Asha Lya said...

Wah ramai nya ok nnt lya mula bw

Unknown said...

no.16.. :) japgi nak blogwalking ..

Mr. Asada said...

cantik no giliran yang saya dapat.. 77..

selamat bekerja dengan penuh dedikasi..

Cik Itah said...

salam.ehh ada buat segmen rupanya..tak perasaan. maaf ya kak tak dapat nak join..busy sikit..BW pun bertimbun+ nak kena kejar ni :(

Anak IbuAyah said...

#32 di sini :D

Unknown said...

lahai sayangnya.. time join haritu tak tukar link blog lagi. hua T_T
nak bagi link baru boley?

http://juearel.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

ganti No.42 tu haa... please. Hee :D

Mar Mansor said...

NO #4 GOOD LUCK ALL