Friday, June 12, 2015

Bertunang Anak Sedara...

As Salam

Cite dah lama tapi baru malam tadi sempat transfer gambor dr HP hata ke HP aku..Sebabnya, nk trf ke pendrive, tetibe corrupt la plk..

Xde byk gmbr yg dpt dikongsikan..huhuhu

Majlis pada 2 May 2015 yang lepas..2 days b4 aku kelik kelate..
Alhamdulillah majlis brjalan lancar..
Harap2 semuanya baik2 je lepas ni..
Ini la anak sedara aku yg ke 2 dari 17..My site only..
Tolong abaikn rambut che mek yg mcm baru lepas bergaduh tarik rambut tu ye..haha

Semoga relation korang kekal hingga hujung nyawa...
X sangka dh besar2 anak sedara cheq...
Nmpk sgt mak sedara dieorg (aku le tu) muda remaja lagi..haha
Utk hantaran, aku sponsor coklat je...
Total hantaran ade 20++ kalo x silap..
Org perak mmg suka bagi makanan kot kan???
Time aku bertunang dulu pun, main things-nya dlm 9 jer...
Tapi bile tambah2 mknn la..manisan la..tetibe je jadi 20++...huhu

Dress yg che mek pakai tu, my kak yang yg sponsor...huhu




End

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tahniah buat anak saudara itu, semoga berkekalan hendaknya dan selamat sampai ke jinjang pelamin...wahhh banyaknya sampai 20+++

Ayu Zan said...

20++ fuhhh..byk..
tahniah buat bliau..

mun said...

tahniah buat anak sedara sis ye..

haah kak mmg btol pun..dulu pakcik saya btunang.. tetiba jadi berbelas2 dorang balas... padahal yg banyaknya sbb mknn.. hehehe