Wednesday, April 18, 2018

ZUMBA : Havana - Camila Cabello Ft. Young Thug

As Salam...


Dah lama tak post tgg ZUMBA kan?

La ni meks tak sompek2 nk g zumba sejak2 Hata sokmo outstation...

Nak buat dekat rumah time cuti, peluang tu mmg tipis sgt..Sbb Ammar akan bergayut dekat kaki aku tiap kali nk berzumba..Udah mcmane tu?Haha...


Skrg dah banyak lagu2 baru..So meks pun search la kot2 ada step ZUMBA baru dgn lagu baru...Banyak wehhhhh...


Meks suka ZUMBA step ini sebab tak berapa nk susah & tak berapa nk rancak sgt..So boleh guna this Zumba step on my 2nd or 3rd round of Zumba list..Gitew..Meh layan...


Ok la kan step ni?
Idak le susah sgt bile dah 2 -3 kali ulang....Huhu
Jgn lupe stretching dulu ye sebelum mula...huhu 










End

4 comments:

Normi Nieza said...

wah..zumba..best2..:)

PeRdU cINta said...

Pecah peluh...gegar lemak...

Auni Sofea said...

Saya tak pernah pergi zumba tapi lagu havana ni memang feveret kat rumah :)

this ni3za said...

Yup..Kasi pecah peluh & kasi gegar lemak yg makin naik lemak..Haha