Thursday, July 12, 2018

BERAYA KITE

As Salam

Tak igt syawal ke berapa sebab cite ni dh agak lama tapi baru nk up dlm blog..Ekek..

Mendapat jemputan dari ex-opismate Hata utk beraya dekat rumah dia dekat Kampung Melayu Subang...Rumah org have-have nih...Buat open house raya, meriahnya mcm buat kenduri kahwin anak..Huhu...

Kenyang smp ke malam..Huhu..Menu pun meriah..Ade nasi briyani kambing, aiskrim, char kuey teow, satay, nasi impit, popcorn, gula kapas, cupcake jgk...Meh layan sikit gmbr ye...
Mini cupcake...Sweet... 
Char Kuey Teow Layan...huhu 
Ada rabbit petting Zoo jugak...Bagus la utk parent berchit chat sambil anak2 playing with rabbit...👆
At the same time ade bday celebration jgk utk anak sedara tuan rumah..So of cos ade clown kan? Comey clown ni..Cuma x sempat nk amik gmbr dia je...Ramai sgt bdk2 serbu dia sbb nk baloon...Huhu..Sempat jgk che mek dpt baloon bentuk panah & Ammar request bentuk payung... 
With tuan rumah...Terima kasih atas jemputan ye..Kenyang sgt kami..huhu..

Selesai sudah aktiviti beraya kami...Tamat sudah bulan syawal...Rindu bulan ramadhan...Semoga Allah panjangkan umur kite utk bertemu ramadhan tahun depan..Amin..





End

3 comments:

Normi Nieza said...

masih mood raya..kita dah xde mood dah..hihi

ejulz said...

waaaa. sedap :)

Auni Sofea said...

Best beraya rumah orang have-have sebab makanan semua sedap-sedap :D