Tuesday, July 17, 2018

FAVE : FAVE PAY

As Salam

Hari Ahad lepas buat bday Ammar..Tetibe tekak rase nk pekena laksa dkt kedai 222 PJ...Lepas Asar gerak menuju ke Jaya One sebab Hata nk mencari lampu utk bilik che mek yg tetibe berdisko...Lepas tu mencari hadiah utk Ammar jgk...

Mase OTW nk ke MR.DIY, nmpk mcm ade event dkt tingkat bawah...Kite abaikn dulu sebab rancangan UTAMA is nk gi MR.DIY..Lepas membeli, gi Maghrib dulu...Lepas maghrib baru gerak ke kedai 222...Sebelum gerak, kite singgah dulu tapak event FAVE Pay nih...Aku selalu dpt email ttg news ni..Tapi malas nk baca...Huhu..

Banyak brand yg join the event..Antaranya Nescafa, MamyPoko, HomeSoy, Kopi Kapal Api, Coke & banyak lagi..FAVE adalah apps yg korang boleh beli barangan secara atas talian...Mcm Lazada, MilkADeal jgk...1 promo code boleh guna MAX 2X utk dpt RM2 off for the 1st timer...Lepas tu akan ditolak RM2 yg mana ia akan dikembalikan kedalam akaun anda setiap hujung bulan...

Gitulah cerita ringkasnya ttg FAVE Pay nih...Mase event tu, brng2 memang murah..Berbaloi sgt beli..Tapi sebelum bayar, korang kena insall APPS FAVE ni dulu... 👇
Dah install, bukak apps, scan QR Code yg ade dkt event tu...Then masukkn promo code yg promoter bagi...lepas tu buat pymnt by online..Dah siap pymnt...Dah boleh amik brng..Huhu..Ini adalah antara brng yg aku & Hata sepakat nk beli..Ekek...
Minute Maid - Orange - 24 kotak
RM12 free 6 sachets utk 2 box Sabah Tea Tarik...
Lepas guna promo code RM10..
Nescafa Smoovlatter Mocha
RM6 utk 5 botol...
Lepas guna promo code RM4...

Berbaloi kan?Huhuhu
Kalo korang tgk promo lain dlm apps ni pun mmg rase nk beli jgk..Tambah2 kalo package activity2 luar..Mcm berbaloi & murah sgt..Huhu

Last but no least...Gambar meks support FAVE Pay nih...Huhu

Inilah gmbr paling OK lepas 10x snap oleh Hata..Kejab kang senget...Kejab kang x nmpk THE SCHOOL, kejab kang Ammar mengusik melompat depan aku, kejab kang Ammar usik lagi tarik lengan baju..Kejab kang Ammar melompat nk amik baloon dr tangan aku...Haha 

So far pada aku FAVE ni OK & boleh saingi apps lain...Cuma part proses payment tu kena belajar lebih sikit..Huhu


Korang dh try membeli dkt FAVE?
Kalo rajin try2 la ye?





End

4 comments:

ejulz said...

Terbaek FAVE ni..

Normi Nieza said...

ada gak fave tu tp xthu nak guna..:)

Warisan Petani said...

Dah terjebak nampaknya

this ni3za said...

hahhaha..Brng2 murah mmg cepat je terjebaknya..hahaha