Wednesday, June 23, 2021

STOCK UP HAND SANITIZER

 As Salam

Hari tu stock hand sanitizer dkt rumah dh hampir habis, maka gigih aku search dkt shopee harga & 🌟🌟🌟🌟🌟 yg byk & komen yg ok...

aku beli smp 3X sebab dpt mcm2 harga nk beli byk sekaligus ttibe shopeepay buat hal pulak...trpaksa beli beberapa kali...Bile jmp offer & komen yg lagi baik, maka x pilih la order yg sama mcm sebelum ni..huhu

Sini aku share hand sanitizer yg aku beli

Memula aku beli yg penutup oren tu...Wangiii...2nd time beli yg botol sticker biru & merah...Yg itu aku beli sebotol spray & sebotol lagi gel...3rd time beli yg 5 botol tu...Aku beli yg ini sebab baru jumpa..ofis aku pakai brand ZEN ni..Dpt plk rege murah...Huhu...

Dlm packaging ZEN ni aku dpt free gift...Keropok THAI...Tapi xde LOGO HALAL...Maka gigih la aku search...Mmg xde product HALAL..Lps tu dr company yg sama, ada jgk product yg ada PORK FLOSS...Huhu

Nmpk gayanya aku kena simpan keropok ni & bg pd bdk ofis yg chinese bila ofis dh bukak nnt...Huhu

Aku harap stock ni cukup bile aku dh start masuk ofis nnt...

Aku jumpa bekas ni dkt mr.DIY...Harap2 boleh bertahan lama sbb sblm ni guna yg rubber case...udah putuih tempat sangkutnya kome...Huhu

Stock hand sanitizer korang mcmane?




Sharing is caring


End


5 comments:

Atie Zieya said...

benda wajibbbb ada kan

adianiez AIDA said...

masih byk, nieza.
dari pkp 1.0, kami borong yg kekecik.
then bila abis pkp 1.0, masuk ofis, dpt byk yg free.
anak-anak pun dok dpt dari sekolah.
semakin byk :) alhamdulillah...
da tak pernah membeli dah.
kebetulan, pkp da masuk versi 3.0, tak byk keluar.
tak terhabis la stock sanitizer tu.

thisni3za said...

Haah.. Sejak tahun lepas... Hahaha

thisni3za said...

Wahhhh.. Untungnya... Best best...

unknown said...

Blouse muslimah
Baju raya
Baju raya sedondon
Design baju raya terkini