Hata's Cousin Wedding Day - Melaka

As Salam

entry : make nasik minyok

Hari ahad pkol 8am aku & hata grk dr umah ke RnR Nilai (lps kene pot pet pot pet..kiki)..
Smp RnR tu pkol 9am..jmp my SIL yg kat Kajang tu kat sane & we breakfast skali..aku mkn sikit je sbb takut sakit perut time kat kenduri..haha

Smp kat tol Simpang Ampat dlm pkol 10 lebih..nk mencari saudara hata yg lain sempat sesat seround..kiki
Pening lalat mencari Kolam Air Panas Sg.Gadek..

Pkol 11 brgerak ke rumah pengantin pompuan..dieorg x buat majlis sambut menantu kat KB sbb pengantin pilih nk sekali gus..

So layan la gambo kami yer...x sempat nk watermark gambo..kiki
OTW to umah pengantin...
the pengantin..
Hata's cousin yg lelaki..
Dh berumur baru jmp jodoh...kiki 
1...2...3 
Me & my SIL...
Hata..
Muka saya nmpk sgt bulat..kahkahkah
Our Meal...
Yg paling aku suka yg dlm daun pisang tu...
Tapai pulut...
Lembut gilerrrrr..kehkeh 
Sepohon bunya telor..kiki 
bergambo b4 kelik...
Bilik Pengantin...
Us...

Awekss...kiki

Pkol 2pm kot grk blk..tp aku & hata kene singgah KUIS dulu utk htr che mek berdua kat atas tu...
My SIL directly ke JB..thats y kene tlg htr dieorg..

OTW blk JEMM!!!!!..penat...LAPO SEMULA!!!!

Smp aje kat hulu kelang terus mnt Hata berenti mkn...
Smp umah...lps asar...terbongkang smp ke maghrib...eheh


Itu lah kisah Cuti wesak kami...eheh


end.
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top