Kelas Memandu KAMI..

As Salam

entry : amik lesen wehhh

Jumaat lps b4 solat jumaat..hata dh daftarkn aku utk amik lesen kete..
That time driving school to ade buat promo rm690 jer..++ P license RM80 & kad rm20. ok la kan? ke x?eheh

So saturday tu pkol 8 lebih aku tggu kat dpn driving skool utk dibawa ke Kelas Memandu KAMI..
Jauh wehhh..siap kene masuk highway PLUS..nun ke sg.choh tu aku gi...hihi
Ini la buku yg aku dpt...

Kelas pertama ok la..
Kelas ke-dua (lps lunch) kelaka..siap dgn aku sekali kene soal..haha

Abih kelas pkol 3:30pm..sepatutnya aku smp umah dlm pkol 4:15pm..tp disebabkn drive 1st yg amik aku x btau drive ke-2 (driver ptg) yg kene drop aku kat kepong..smp ke subang dihangkutnya aku..hangit gilerrr..last2 aku suruh die drop aku kat KTM subang jaya..mujo la kejab aje nk smp ke KL sentral tu..

Hata amik kat sane & kami g pasar mlm msjd india..
Mkn laksa..bli popiah goreng & basah yg mengiurkan aku..ehehe
Then singgah muaz textile borong tudung + anak tudung + pashmina..eheh
Ayat pd hata is nk tukar2 tudung gi keje..(mcmkn b4 dis ko x penah keje niza ooiii)
ini la popiah yg aku suke sgt...
Tp just bleh mkn 1-1 jer...
x bleh mkn lebih time tu sbb dh mkn laksa...eheh

Selesai semua kami pun blk umah laaa...
Penat dh aku nie belajo dr pg smp ke ptg...kiki

Exam komputer kene extend mggu lg 1 sbb mggu nie InsyaAllah blk KB nk uruskn lori bwk perabot kami ke KL..pentoi kejab..haha

end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top