Patahkan Semangat...

As Salam

entry : exam myeg

Pagi lps subuh aku dh bgn & bersiap utk tggu van ke myeg Jalan Ipoh..

Driver tu plk pusing -pusing D'sara damai utk pick-up student lain..so dlm van tu ade 9 org..

Smp dekat myeg around pkol 9:15am..tggu smp pkol 10:20am..nama aku kene panggil..menggigil kejab sbb fikirkan kene jwb exam dahhhh...SEKALI staff tu ckp "IC U TAK BOLEH BACA..SO U X BOLEH AMIK EXAM...kene gi tukar ic baru..then baru bleh amik exam"

Aku rase mcm...'statement apekah ini?'..
Terus PATAH SEMANGAT aku nak menjawab soklan..hampagas betul...
Mgkn Allah nk suruh aku study lebih lg kot..huhu

Dan-dan aku minta Hata dtg amik aku kat myeg tu utk g UTC sentul buat ic baru...
UTC nie kat sentul Jalan 2/48A..2 stesen terakhir LRT ke sentul tu ade 1 simpang signboard Jalan 3/48A..Kalo LRT tu sblh kanan korang, jln ke depan sikit nmpk simpang..tulis jalan 3/48A then masuk kiri..begitu jgk la kalo sebaliknya...memula pening jgk mencari...Ahamdulillah la jmp..
Kebetulan time pegi nie org x ramai..mgkn sbb service die laju / mgkn sbb waktu tu baru pkol 11am..eheh..
Jabatan Pendaftaran nie dekat Level 3..kat situ ade Pos Malaysia jgk..Dieorg bukak dr pkol 8am smp pkol 9:30pm..

Service dieorg smlm sgt fast & furious..kiki..x smp pun stgh jam dh siap urusan aku..smp kat kaunter btau tujuan..byr RM10 utk tukar sbb CIP ROSAK..then tggu x smp 5 minit utk amik gambo..then SIAP...hari ni dh boleh amik..PANTAS kan???

Kalo dulu kene kelek ic sementara ke hulu ke hilir dekat sebulan..cukup sebulan ic sementara tu almost lunyai..kiki

Dh siap semua aku terpaksa kol tauke driving school minta tangguh lg ke next week sbb ic nie...hhmmm



hrp2 dpt jwb la nnt..

end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top