Urat...

As Salam

entry : sakit dowh!!!

Smlm lps mkn tghari kami terus blk umah...
Lps solat zohor aku dh bersiap sedia diatas katil utk beradu sementara hata melayan TV..

Time pusingkan badan nk amik bantal tetibe aku rase SAKIT SANGAT!!!!..cepat2 urut dada & brnafas mcm biase...niat nk baring konon2 nk rehat x jadi sbb mase nk baringkan badan tu rase sakit sgt...terus laung Hata utk amikkan minyak angin..lps letak tu aku trtido smp pkol 5pm..

Bgn tdo plan nk buat air & jemput2 as minum petang (pdhal lupe sbnrnye nk test jam prjlnan dr KL ke KTM bandar tasik selatan..sbb ape?nnt aku story)...Sekali aku still sakit smpkn mase tahiyat akhir tu, air mate nie menitik la jgk sbb tahan sakit..kiki..terus Hata ajak aku g klinik..

Smp kat bilik, doktor tny..ade brsenam ke today?ade stress ke?..semua aku geleng sbb mmg x stress pun even x dpt buat exam..then doctor said "INI BUKAN SIMPTOM SAKIT JANTUNG..HANYA URAT U SAHAJA YANG MUNGKIN TERSALAH / ANGIN"


Dengar aje kata-kata hikmah doctor tu terus rase lega..kiki

Mlm td mkn bubur nasi homemade je..lps mkn ubat aku rehat jab..tapi still rase sakit smp la mase nk tdo..mmg sakit sgt smp kene bubuh minyak angin kat dada & blkg...


Hrp2 xde la ape2 yg serius..
Hrp2 hari ni dh ok walaupun skrg ade lg sakit siki2...


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top