1st Trial..Syahirah...

As Salam

Entry : harapan

1st time try nih..
Actually aku dah pening pk nk baiki semula kulit muka aku nie...

Sejak ke Mary Chia dulu muko den udah mcm cendawan tumbuh je jerawat sini sane..Sedey dowh...Nampak sangat kulit muka aku ni low profile..haha..x main product2 yg mahal2..sedang2 aje...dedulu(b4 ke mary chia) xde plk meriah gini jerawatnya...kalo ade pun mcm malu2 kucing je...

Dulu-dulu aku dah try OLAY..tp x jalan..Garnier plk mcm xde ape2 effect..De Cleor pun x bleh blah....

Hata pun terkejut & paksa aku utk cari product yg lain...

Disebabkn aku dah seriau nk pakai product yg vouge & the vasssss so aku try la product ini dulu :
1 set...

Baru pakai 2 hari termasuk hari ini..so xtau ape kesannya lagi...

Harap2 ade la perubahan & terubat la duka dihati...kiki


Abaikn hasil contengan my Qaisara pada mat tu ye..haha

End

2 comments

try la kak mana tau ok kan..yang set clarins tu pun kita blm test pakai lagi..sayang nak guna :)

Reply

macam ayu gak.. tak pakai pape xde jururawat. tp minyak naik. pakai mcm3 jururawat mencanak2. haritu masa jururawat naik. ayu stop kejap pakai apa2..

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top