Cilok..!!!

As Salam

Entry : Semua suka

Mase hari raya Aidiladha yg lepas..my kak cik dtg sekejab utk tlg masak rendang & kuah utk nasi impit..mase dtg tu she wear a colorful aladin pant yg mmg aku jadi mcm...I WANT THAT PANT..haha

Maka..dengan paksaan aku suruh my kak cik blk dgn kain batik je mlm tu.(sbb this time is her asben side turn).haha...

Smp KL harus la aku basuh dulu...kiki

Tetibe mlm tadi..ntah mcmane my Qaisara bleh jmp seluar tu & ini lah hasilnya...dgn kerjasama si ayah...

Berlilit2 kat pinggang...sabo aje la wehhhh...haha

Aku suka seluar ni sbb ia dr kain lycra..ade balance org tempah jubah from my kak cik & the owner xmo lebihan tu..skrg..ia dah jadi hak milik kekal aku...kiki


my kakcik siap perli..
lps ni blk kg x bleh melawa la...nnt kene cilok sama aku..haha

Sape suruh buat cantik2 tp x buat lebih kan???kiki



end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top