Ke Sunway Pyramid kite..Unplanned

As Salam

Entry : ke sunway kita...

Smlm pkol 9.30am keluar rumah & berbreakfast di"IKEA"..bapak jauh mkn pagi..ini semua gara2 aku teringin sgt nk mkn meatball dieorg..hoho..siap bungkus 15pcs bwk blk ok..hoho..

Lpas mkn terus rumah..igt nk g basuh TOTO dekat selfservice dobi..tp memandangkn kawasan aku xde air/air kecik, so just a few machine aje yg boleh guna..maka berjujuk la org beratur...malas la aku nk tggu kan?huhu

Lepas Zohor kami ke Puchong plk sbb ade perkara yg nk dsettlekn..Then mase OTW blk,  tetibe Hata said LAPAR!!..tetiba JUGAK tekak aku nk mkn burger CARL'S Junior..harus la Hata lencongkn stereng kete ke SUNWAY PYRAMID..malas nk bersesak dekat OU katenya..huhu

Lepas mkn, layan che mek main dekat sini:
1st time biarkn che mek naik plane tu sensorang...
kecut perut kami berdua sekejab..hoho 
Train..
Sensorang jgk..haihhh... 
Naik "Marry Go Around" ni mmg aku x harap che mek naik sensorng..
So Hata melabur RM12 utk kami berdua..haihhh

OTW nk blk smpt plk snap dgn patung maskot Sunway Lagoon ni...Amik semangat nk pegi ke???haha 

Alang2 dh ade dekat dgn entrance Sunway Lagoon ni, terus Hata ajak ke kaunternya..saje nk survey2 rege tiket kot ade promotion..huhu

Ini rege tiket kalo beli dekat kaunter :
 

Ini plk kalo beli secara online : 

Boleh jimat smp RM14.00 kalo beli online..utk kanak2 yg nak masuk FREE..mesti tinggi BELOW than 90cm..kalo dok kene bayar la..huhu

For more info, boleh click sini : Sunway Lagoon Rates 

& kalo nak beli online, dekat sini : Sunway Lagoon Online Ticket

Next month mcm planning nk bwk che mek g mandi manda..tp still dlm perkiraan budget semasa & budget jangka panjang sebab end of this month mgkn nk blk KB plk..huhu



Korang ade ape2 idea x? Share with me ya..huhu



End

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top