About

Monday, April 27, 2015

Ikea - Spotlight - Kuala Selangor Lagik!!!

As Salam

Sabtu..Aku DIPAKSA oleh Hata utk ikut ke OU.. Actually Hata,BIL, & 2 nephew tgk cite The Avengers.. Aku mmg malas nk ikut..Plan nk duk rumah je smp dieorg abih tgk movie.. Tapi Hata said ikutla..x sedap hati plk die g tgk movie, aku duk rumah..Ape motif ntah la..Maka aku pun melayankan aje la...

Smp OU pkol 10am..Terus aku & che mek amik cab g IKEA. Nk mintak Hata U-Turn risau x sempat plk..

Smp2 je OU plan nk g breakfast dgn che mek sbb che mek ni belum breakfast lagi..Tetibe request nk ini :
Pkol 10.20am mintak ice cream...
Then aku belikn breakfast budget utk che mek..Tea O & Donut...Ok la kan??
Then kami masuk dlm IKEA..Aku mmg plan nk mncari kain cotton lagik!!!!!
Sempat lagi mintak ibu snap gambo posing gini plk....
Lepas g IKEA, harus la ke SPOTLIGHT pulak...Maka, inilah hasilnya....
Puas hati lagi kali ni dapat beli lagi byk pulak pilihan kain2 yg SALE...kiki..

Pkol 2.20pm Hata amik aku & che mek..Time ni che mek mngantok dalam kekenyangan sebab lps g mmbeli dkt SPOTLIGHT, aku bwk che mek g mkn...

Then aku ajak Hata ke area Kuala Selangor mncari kekabu..Alhamdulillah jumpa setelah berenti dkt 2 kedai..huhu..
Borong 4kg terus...Senang..Aku plan nk ADD ON bantal yg ade dkt rumah ni..Nnt tetamu dtg xde la tidur atas bantal yg comel sgt...huhu

Lepas membeli, Hata said nk mkn SEAFOOD...Layankan ke River View sekali lagi...Kali ni amik menu lain plk... 
Ikan Siakap Stim Limau.. 
Nestum Mantis Shrimp
Lagi satu is butter prawn..Gambo x amik sebab lapo sgt..hoho

Lepas makan terus blk rumah..Kepenatan yg amat ..
Malamnya aku x mkn sebab kenyang meratah lauk siang x abih hadam lagi...
So malamnya aku jalankan activity cotton project aku..huhu



Ok..Itu je cite weekend. 
Terasa penat sgt sebab x rehat..This Friday blk Perak..then blk KB plk...Fuhhhh...




End

No comments: