About

Monday, April 18, 2016

Avon : Boleh Jadi Gift Untuk Teacher's Day...

As Salam

This coming May on 2nd weeks ( 16.5.2016 ) adalah teachers day kan? Ibu2 semua dh ade idea ape nk bg pd teacher anak2?

Ape kate this year kite "add on" sikit gift utk teacher..Bukan setakat anak kite je bagi gift sebagai tanda terima kasih pada teacher..Kite as parent pun boleh jgk contribute sikit utk mengucapkan terima kasih kita pada teacher  sebab mengajar anak kite kan?

Haaaa...This coming May, AVON Malaysia confirm ade PROMO BEST utk ibu2 pilih utk bg pd teacher...huhu..Tak semestinya kite kena beli barangan yg mahal2..Yg JUST NICE pun dh ok..Semua product rege bawah RM10!!!...JANGAN X PERCAYA ...Janji ikhlas...huhu

Jom layan promo utk MAY 2016 : Kempen 9 - Start 1 May - 15 May 2016
Lipstick - RM6.90.. Murah!!!! 
Body Spray RM7.90..Murah!!!!! 
Lipstick / Eyeliner / Mascara - RM8.90 each..Murah!!! 
Lipstick - RM7.90..Murah!!!
Kalo teacher x ramai.Boleh bagi MINI Loose Powder... RM10,90..Murah!!! 


Kalo budget lebih...
Untuk hadiah bg cikgu mengaji ke...Cikgu tuisyen ke...
Boleh la bagi ini...huhu 

Utk cikgu lelaki & perempuan jgk......kiki

Best kan???
Kalo aku...memang aku aje yg OVER EXCITED bile ade hari2 celebration mcm ni..kiki

Sempat lagi nak pilih & fikir mane hadiah yg sesuai utk kite ucapkan terima kasih kita as parent pada teacher anak2 kita..

Kalo rase berkenan & rase nak tukar style gift utk teachers day..Boleh pilih product & ORDER JE DGN AKU...kiki


Whats App : 017 244 5338...




End