Thursday, April 07, 2016

Zootopia

As Salam
Sabtu lepas pkol 10.30am kami dh smp depan entrance TGV Sunway Pyramid utk menonton Zootopia hasil REDEEM TICKET FREE dari mamat yg baik hati..huhu

Smp2 terus je aku & che mek beratur beli pop corn. Kami redeem couple seat & dkt Hall 5. Mase memula masuk tu mcm biase la melayan iklan2 bagai..Time ni Ammar actually dh mengantuk sgt...Bile dh 15-25minit cite start Ammar pun Zzzzz..Aku pun dpt la enjoy tgk cite ni..kiki..Duration cite ni 105 minit. So almost 2 jam jgk..

So far cite ni pada aku BEST...

Pada aku part kelakar is scene SLUTH nih..huhu

Tak sangka betul perangai si biri2 berjambul nih..haha
 

Paling x sangka..Penyanyi utk dancing game is SHAKIRA..huhu

Ok..Itu je nk cite..Moral of the story..
Jangan merendah2kn semangat org lain..Bagi support.
Jgn terus menuduh si jahat is tetap jahat..
Jgn sangka yg Baik is ALWAYS baik...




End

1 comment: